tiistai 10. huhtikuuta 2018

Sidmool Royal Honey Peptide Deep Moisture Pack

Siinä missä taannoin kirjoittelin Shiseidon ja Laneigen yönaamioiden heppoisuudesta ja toimimattomuudesta omalla iholleni, täytyy ylistää tätä korealaista Sidmool-merkkistä yönaamiota.


Ihme sinänsä, sillä tämäkään ei ole näppituntumaltaan mitään sen kummempaa kuin edellämainitutkaan  - siis toisinsanoen tämäkin on geelimäistä, tosin vähemmän hyytelömäistä koostumukseltaan kuin Shiseidon ja Laneigen naamiot.


Siinä väitetään olevan 40% hunajaa ja sen ihoa kosteuttavia polysakkarideja, sekä ihoa hoitavaa propolista ja mehiläishyytelöä. Propoliksella on anti-inflammatorisia, antiviraalisia ja antifungaalisia ominaisuuksia sekä se on hyvä antioksidantti. Mehiläishyytelö taas sisältää aminohappoja, rasvahappoja, mineraaleja ja vitamiineja (mm. B1, B2, B5 ja B6) ja luontaista silikonia, joten sen arvellaan edistävän kollageenin tuotantoa ihossa ja kosteuttavan. Siinä on myös luonnon estrogeeneja ja antioksidantteja, jotka tekevät hyvää varsinkin ikääntyvälle iholle.

Tämä yönaamio on öljytön ja jää kieltämättä ensin hiukan tahmeaksi iholla, varsinkin, kun sitä levittää paksun kerroksen. Kokeilimme muutamana yönä molemmat miehen kanssa tätä,j a jopa herralta irtosi ylistävä kommentti 👍. Iho oli pehmeä aamulla!

Kiinnostuitko? Jos, niin 40 ml:n tuubillinen tätä aikalailla tuoksutonta yönaamiota irtoaa eBaysta postikuluineen noin kuudella Eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!