torstai 12. huhtikuuta 2018

Superhyvä halpiskosmetiikkamerkki - ja mistä sitä saa

Olen muutamassa postauksessa kehunut Cotyn omistaman Miss Sporty -meikkibrändin tuotteita, ja todennut myös, että kaikki omani olen ostanut jostakin ulkomailta. Nyt kuitenkin ilokseni huomasin, että mylook.fi -nettikauppa myy tätä merkkiä Suomessa. Tämä ei ole maksettu mainos, mutta uutinen on niin hyvä, että vaatii asian jakamisen kaikille kiinnostuneille!

Ripsivärit ovat pääsääntöisesti aivan loistavia...

...kuten myös kynsilakat.

Hinnat ovat samaa tasoa Essencen kanssa, mutta väittäisin, että tämä brändi on hiukan laadukkaampi. Laitoin heti itsekin tilauksen sisälle.

Sama nettikauppa myy muitakin Suomessa huonommin saatavissa olevia merkkejä, kuten Payot'a. Ikääntyvälle iholle on taas puolalainen Irene Eris loistava hoitosarja. Tämä tohtori on tutkinut ihon ikääntymistä ja ikääntymiseen johtavaa telomeerien lyhenemistä, joten uskon, että rouvan kosmetiikkasarjakaan ei perustu ihan huuhaa-ajatteluun. Irene Erisin edullisempi tuotelinja on Lirene, jota myös saa mylookista.

Kuvat: Valmistaja.

9 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä!
  Olen näiden sivuja joskus selaillut mutta en tätä merkkiä ole sieltä löytänyt.
  Ilman muuta täytyy tilata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla!

   Tuliko muuten se naamiopalkinto perille?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hyvä, en luota Suomen postiin... Toivottavasti tykkäsit ja oli sopiva.

   Poista
  2. Naamio on vielä testaamatta. Olen kitunut kurjan flunssan kourissa, ja aika ja tarmo on mennyt lähinnä makoilemiseen viimeiset pari viikkoa.

   Poista
  3. Ounou... Aina kannattaa flunssan ensioireisin ottaa muutaman päivän sinkkiä ja C-vitamiinia isommalla annoksella. Hidastavat viruksen jakautumista.

   Poista
 3. Harmi vaan kun yritys on virolainen ja rahat menevät sinne :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Viron ja Suomen taloudet ovat kyllä niin kytköksissä toisiinsa, että ihan hyvään maahan ne tuotot menevät :)

   Poista
  2. Tähän vielä lisäyksenä, että kyseinen firma on mylookin tytäryhtiö, eli kyllä jotakin rahaa jää Suomeenkin. Minusta ei ole mikään peruste vieroksua tilaamista sieltä.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!