lauantai 14. huhtikuuta 2018

Onko tässä Suomen ensimmäinen Foreo UFO?

En edes muistanut, että olin tämän UFOn ennakkotilannut. Pre-lanseerauksesta ja edullisesti. Hinta hiponee kolmeasataa euroa, kunhan se lanseerataan.

Kyseessä on siis ihan uudella ajattelulla tehty kasvonaamiolaite, jonka tuottoperiaate on laitteeseen kytketyssä arkkinaamiokaupassa.Laite hyödyntää lämpöä ja värinätekniikkaa, valoa, sekä tietystikin arkkinaamioista tuttuja "lappuja", jotka laitetaan kiinni laitteeseen 90 sekunnin pituisen hoidon ajaksi.Itse naamio kuitukankaasta.

Pohja, mihin naamio muovisella kehikolla kiinnitetään.

Koko tsydeemi käyttövalmiina.

Laite lämpiää ja punainen valo avaa huokoset lämmittämällä ja edesauttaa kollageenin muodostumista sekä aktiiviaineiden imeytymistä. Laite alkaa väristä tämän vaiheen edettyä tiettyyn pisteeseen.

Valo vaihtuu sinisen, antibakteriaalisen ja verenkiertoa stimuloivan valon kautta ihoa kirkastavaan vihreään valoon. prosessin aikana lämpö nousee jopa 50 asteeseen ja tehoaineet imeytyvät. Hoidon lopulla lämpö laskee, huokoset sulkeutuvat ja iho tuntuu tiukemmalta.
UFO latautumassa violetin valon kera.
Arvio: Todellakin ainutlaatuista ajattelua edustava laite. Miinuksena näen ansaintalogiikan, eli jatkuvat rahastuksen naamioilla. Tosin en näe sitä ollenkaan huonona vaihtoehtona, että tavallisista arkkinaamioista leikkaisi palasia käytettäväksi UFOn kanssa.

Oli aika yllättävää huomata, miten näpsäkästi homma hoitui 90 sekunnissa UFOn avulla, ja miten hyvältä iho näytti käytön jälkeen.

Moitin laitteen korkeata hintaa, ja itselleni siinä olisi saattanut olla kynnys hankkia laite, ellen oisi saanut sitä pre-lanseerauksesta huomattavasti edullisemmin.

UFOsta tulee markkinoille myös edullisempi mini-malli. Minin valikoimiin tulee kuitenkin rajoitetummin naamiovalikoimaa, kuin mitä varsinaisen UFOn valikoimissa on/tulee olemaan.

MUOKS: Thinking out of the box! Koska kyseessä on vesitiivis laite kaikkien Foreon laitteiden mukaisesti, mikä estää sitä kokeiltaman kaikenlaisten naamioiden kanssa! Valmistaja tietty väittää, että vain UFOlle markkinoidut naamiot toimivat. Mies tuli toimistoltaan, parransänki ajettuna viimeksi aamulla  - repeytyyhön arkkinaamio siihen raastinrautaan, joten pyysin käymään naamapesulla ja kokeiltiin vehjettä Natura Siberican naamion (postaus tulossa huomenna) kanssa. Tykkäsi tuloksesta. Varmaan Foreolle optimoidut naamiot toimivat hyvin, mutta eivät varmaan ole testanneet kaikkia maailman naamioita, joten UFOn omistajat voisivat kyllä kokeilla.

UFOn mukana tuli kaksi pakettia naamioita; 7x Call it a Night -naamiopakkaus (vitalisoiva ja ravitseva naamio, joka sisältää ginsengiä ja oliiviöljyä) ja 7x Make My Day -naamiopakkaus (kosteuttava ja antisaastenaamio, jossa on hyaluronihappoa ja punalevää).

Kiinnostuitko UFOsta ja olitko kuullut siitä aikaisemmin?

1 kommentti:

  1. Oho, ompas laitteella tosiaan hintaa. Varmaankin hyvä laite kuitenkin :)
    Ihanaa viikonloppua Sinulle <3

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!