sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Christian Breton

Turussa on Linnankadulla Christian Breton -kauneuskeskus, jossa kävin laitattamassa microblading-kulmat. Pistäydyin siellä toissaviikolla ja huomasin, että heidän nimikkomerkkinsä pigmenttiluomivärit olivat vain vitosen kappale. Olen aiemmin ostanut yhden vaaleanpunaisen, ja nyt menin itse asiassa ostamaan lempparisävyäni Sablea, joka on siis normaali luomivärinappi, eikä alennuksessa. Molemmista postaukset löytyvät täältä. Ties monesko Sable-nappi on jo menossa, mutta se vaan on loistava sävy arkimeikkiin(kin).Pullossa olevasta irtopigmenttiluomiväristä valikoitui mukaan sävy 6038 Pure Gold. Se on varmaan kesällä päivettyneellä iholla suorastaan loistava, ja on sitä jo nyt.


Tässä kultaa ja Barry M:n Kohl Pencil sävyssä 19, helmiäinen taivaansininen, rajauksena.


Alemmassa kuvassa taas sitten "Soopelinappi" ja ihan tavallinen suklaanruskea rajaus Etude Housen Super Slim Proof Pencil Linerillä, joka on todellinen löytö noin vitosen hinnallaan (postit mukaanlukien). Ebaysta löytyy ja sävyjä on kiitettävästi (taisin tilata miltei kaikki...). Todella ohutkärkinen geelimäinen silmänrajauskynä, suosittelen.Muu meikki ei näissä kuvissa ole ihan kohdillaan, mutta silmistä saa toivottavasti jonkinlaisen käsityksen :)

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja valoisa tuo sininen sävy. Nyt kun katsoo ja vertaa sitä alempaan tummempaan versioon, niin huomaa myös hyvin värien vaikutuksen ilmeeseen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, sitä kun jaksaisikin joka päivä laittaa silmänsäkin kivan näköisiksi!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!