keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Maaliskuun Cohorted-boxi

Maaliskuun Cohorted-boxikin oli saapunut ennen minua Suomeen. Katsotaanpa, mitä se piti sisällään.


Aloitetanpa vasemmalta ylhäältä, Siellä on CoverFX:n Contour Kit,  joka sisältää neljä voidemaistasävyä ja ohjeet.Näitä samanlaisia on jo varastossa, joten tuskin tulee käytettyä... Lisäksi epäilen, että tämä on tarkoitettu kuivemmalle iholle kuin oma ihoni.


Sitten boxista löytyy Beauty Edit Mayfair  -merkkinen Brow Setter, eli kulmageeli. Väritön sellainen. Sisältää B5 ja E-vitamiinia ja risiiniöljyä, jotka vahvistavat kulmia.

Nails & Brows Mayfair on ensimmäinen luksuskonseptin kynsi- ja kulmakarvastudio Lontoossa. Se avattiin vuonna 2014 ja heidän asiantuntemuksensa on tehnyt paikasta kauneustoimittajien, julkkisten ja muodin asiantuntijoiden mekan. Heidän asiantuntemustaan ja tuloksiaan on jatkuvasti esitelty Voguessa, Tatlerissa, The Timesissa,Harper's Bazaarissa ja Net-a-Porterin The Editissä.


Toinen tuote  samalta merkiltä on Brow Lift, eli kynä, jolla saadaan nostetta kulmaluulle. Kynä toimii myös peitevoiteena, sillä se tekee mattaa jälkeä.


Kolmas boxissa ollut saman merkin tuote on litteä Highlighter Brush, jolla edellisen kynän piirron saa häivytettyä.


Viimeisenä boxissa olisi pitänyt olla MAC False Lashes Extreme Black -ripsiväri, mutta se oli unohtunut boxista ja pyysin lähettämään sen jälkikäteen.

Oliko boxissa mitään sinua kiinnostavaa?

3 kommenttia:

  1. Nyt ei kyllä ollut muuta kiinnostavaa kuin tuo MACin ripsari, siitä mulla on minikoko ja itselleni se on toiminut kivasti.

    VastaaPoista
  2. Kaikki on kiinnostavia, sekä tuotteet että merkit:) Tosin mullakin on aika paljon contour kittejä ja muita monitoimipaletteja, mutta Cover FX on kiinnostava merkki, eikä ole kokemusta sen tuotteista, niin kyllä kelpais;)

    VastaaPoista
  3. Ihan hyvää settiä,mutta hinta vaan kirpaisisi liikaa.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!