perjantai 20. huhtikuuta 2018

Päivän kynnet

Kiire päivä, joten salin jälkeisistä fiiliksistä ja infrapunasaunasta punoittavilla käsilläni kuvasin uuden manikyyrin. Simppelisti kynsilläni on Mavalan Nicosia, eli numero 34.
Jännää, että tällaisen vaaleana minä aina vuosikymmenien varrella muistelin sitä ekaa, teini-iässä ostettua kynsilakkaani, jonka esittelin pari päivää sitten (sävy siis oli Cairo). Näin muisti pettää, muistin ihan sen olleen vaaleampi  - joskin Cairon kaino sävy viehättää edelleenkin.

Mihin vierivät vuodet! Minulla on ollut 2 vuotta ja 3 kk taukoa saliltani, ja kun viimeisen kerran kävin siellä, siellä oli ihana 55+ -naisten ryhmä! Minä en ollut siihen iältäni kelvollinen. Nyt se sama ryhmä on muuttunut 60+ -naisten ryhmäksi! OMG!

3 kommenttia:

 1. Kivat kynnet :) Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Nätti pehmeä sävy tämä. Ja miten hauskaa että muistat ensimmäiseen lakkasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, koska se oli eka ihan itse ostettu lakka ja sen valintaan meni joltisenkinlaisesti aikaa! Muistan myös ekan itse ostamani luomivärin, jonka ostaisin oitis uudelleen, jos se sävy olisi vielä myynnissä. Väri oli puikkomuodossa, ja jossain valossa se kimalsi kullansävyisenä, jossain valossa hopeaisena. Merkki oli Cover Girl.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!