Taikina turpoamassa. Käsittääkseni venhäjauhojen pitää turvota rauhassa pari tuntia, vaikkei sitä ohjeessa sanotakaan erikseen. |
Maailman paras pannukakku
Raaka-aineet:
4 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g sulatettua margariinia (laitoin voita)
Ohjeet:
Sekoita kuivat aineet. Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt margariini.
Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.
__________________________________________________________
Ihan hyvää, sanoi mieskin. Lapsuuden pannariani tämä ei ihan muistuta. Oi Äiti, mikä onkaan resepti? :D
En tiedä minkälainen oikeaoppisen pannarin pitäisi olla, mutta tein aikoinaan lapsilleni aika usein pannaria ja heidän mielestään se oli toosii hyväää;) Minähän olen maailman surkein ja laiskin kokki tai ainakin laiskin, enkä ole koskaan perustanut ohjeista, vaan tehnyt kaiken mutu-tuntumalla. Eipä ole valituksia kuulunut... eikä se todista vielä mitään;)
VastaaPoistaAurinkoista viikonloppua:)