maanantai 9. huhtikuuta 2018

Elizabeth Arden Ceramide Purifying Toner

Jostain on kosmetiikkakätköihini eksynyt Elizabeth Ardenin Ceramide-sarjan kasvovesi, joka sopii hyvin hieman rasvoittuvalle iholle.

Kullankiiltävä, peilimäinen laatikko on hiukan haastava kuvattava...

Tämä kasvovesi on kaksifaasinen: Persikansävyinen neste sisältää kasviuutteita, eli ihoa rauhoittavia kamomillaa, malvaa ja ihoa puhdistavaa rosmariinia ja salviaa sekä antioksidanttista seljanmarjauutetta. Puuterimainen faasi taas sisältää ihoa rauhoittavia keramideja.


Tässä kasvovedessä on myös alkoholia, joka supistaa huokosia, mutta ihan herkimmille ihotyypeille se ei sovi. Itse kyllä käytän kerran päivässä mielelläni, varsinkin, kun ttuote ei päällekäyvästi tuoksahda alkoholille.

Tuoksua tässä ei kyllä kovin paljoa ole muutenkaan, ei edes yrttimäistä sellaista.

Käytätkö sinä alkoholipitoisia kasvovesiä, vai ovatko ne tiukka nounou?

3 kommenttia:

 1. Jos alkoholia on vain pieni määrä, ja tuote muuten sisältää kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, alkoholi on ihan ok. Jos se kuitenkin on inci-listan ihan kärkipäässä, on tuote yleensä liian vahvaa minun kuivuuteen taipuvaiselle iholleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, alkoholejahan voi myös olla monenlaisia - tässä se oli tavallista (denaturoitua) ja INCI-listan alukupäässä.

   Poista
 2. Mulle denaturoitu alkoholi on tiukka nounou. Se on ykkösenä inhokkilistalla;) Alkoholi antaa minulle ainakin mielikuvan "halvasta" tuotteesta, vaikka sen käytölle on varmaan jonkinlaiset hyvät perusteet, luulisin.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!