tiistai 3. huhtikuuta 2018

Allure Beauty Box, maaliskuu 2018

Noniin, Suomessa ollaan taas, olipa tuskien taivalta koko paluu. Yksi ruumaan tsekattu pakaasi kateissa ja oli vähällä, ennen päässyt matkaan ollenkaan, koska alunperin minun piti lähteä lauantaina ja kaikki oli muuten OK, mutta en saanut taksia kentälle (en olisi bussilla pärjännyt olllenkaan sen tavaramäärän takia), joten onneksi oli full-flex -businesslentotiketti, joten sain sen vaihdettua seuraavalle päivälle ja vuokranantajan edustaja antoi luvan yöpyä yhden yön ilmaiseksi asunnossani ja auttoi taksin kanssa. Mutta asiaan.


Olin jo hyvissä ajoin kääntänyt postini Suomeen, joten tämäkin boxi saapui sinne ja mies haki sen postista, kuten hän käy hakemassa muutkin postini.Hei ensimmäisenä osuu silmiin vasemmalla oleva Juice Beautyn Gwyneth Paltwow'n kuvalla varustettu pahvikuori, jossa on minikokoinen Phyto-Pigments Liquid Lip -huulikiilto sävyä Gwyneth. Kiva ja murrettu tummahko, hieman luumuun taittuva marjanpunainen, jossa on paljon pigmenttiä ja kiiltoa, mutta joka ei ole tahmea.


Sen vieressä on matkakokoinen Tarten Tarteist Lash Paint -maskara, joka lupaa lisää pituutta räpsyttimiin. Harja myös erottelee ripset hyvin.

Etualalla on Cle-merkkinen tyynyhighlighter. Aika erikoista, mutta tulen esittelemään vielä toisenkin samantapaisen, jos se kadonnut pakaasini koskaan löytää tietään kotiin.Tässä on niin hienojakoista kimalletta, ettei siitä saa iholla ollenkaan valokuvaa. Cle Essence Moonlighter Cushion antaa miltei holografisen kuullon iholle.


Edessä oikealla on ruskeassa kierrätyskartonkiloodassaan minikokoinen Kale+Spinach Green Tea Hyaluronic Acid Age Prevention Moisture Cream -kosteusvoidepurkki merkiltä Youth to the People. Voide on kevyt, imeytyy hyvin ihoon ja on miltei tuoksuton.


Viimeisenä, eli oikealla ylhäännä on Skinfix Minty Mint Lip Repair Balm -tuubillinen. Tämä huulivoide sisältää mehiläisvahaa ja luonnollisia öljyjä 40%:ssa kookosöljypohjassa, jotka pehmentävät tehokkaasti rohtunutta ihoa. Tuote ei sisällä ftalaatteja, synteettisiä makuaineita eikä parabeeneja.

Mikä tuote oli mieiestäsi kiinnostavin tämänkertaisessa boxissa?

2 kommenttia:

  1. Tyynyhighlighter kuulostaa kiinnostavalta varsinkin hienojakoisuuden takia.Täytyykin kattella missä tuon tyyppisiä olisi myynnissä:)

    VastaaPoista
  2. Tyynyhighlightereista en ole kuullutkaan. Vaikuttaa aika erikoiselta tuotteelta. Olen kallistumassa kokeilemaan tyynymeikkivoidetta, jollaisia olen vähän vierastanut, mutta highlighterin kokeiluun voi olla vielä matkaa.
    Allure boxi on aina kiinnostava:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!