perjantai 30. maaliskuuta 2018

Uutta Nivealta

Kävin taas Müllerillä Weil am Rheinissa, ja tein vähän viime hetken ostoksia. Muun muassa tämän Nivean Hyaluron Cellular Filler 3IN1 tyynyhoitovoiteen, joka on siis sävytetty.Pakkauksessa puhutaan hoitavuudesta, ja voiteessa onkin kosteuttavia ominaisuuksia, sillä se sisältää mm. glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Ihon vanhenemista hidastavat mm. oktisalaatti (etyyliheksyylisalisylaatti), joka tuo aurinkosuojaa kertoimella 15, ja magnoliapuun kuoriuute, joka sisältää magnololia ja honokiolia, jotka ovat aina tuhanteen kertaan saakka potentimpia antioksidantteja kuin E-vitamiini. Myös näiden aineiden tulehdusta estävä vaikutus hidastaa ihon vanhenemista.

Kuvissa on sävyä numero 3 testattu ranteen sisäpuolelle. Kuten kuvasta näkyy, peittävyyttä ei ole kuin nimeksi, mutta se kuitenkin tasoittaa ihon värisävyä ja toimii varmaan kesällä kevyenä meikkinä, jolloin ei paljoa muuta tarvitakaan.

3 kommenttia:

 1. Harmi, ettei Nivean meikkejä myydä Suomessa. Olisi kiva kokeilla niitä joskus. Pitänee tsekata Puolasta sitten, kun menen sinne seuraavan kerran... meinaa aina unohtua, kun on niin paljon muuta haalittavaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä harmi, että Suomi on niin marginaalinen markkina! Tosin, onpa siinä sitten matkoilla hupia koluta kosmetiikkakauppoja, jos yritän (pitkin hampain) nähdä asian positiivisen puolen...

   Poista
 2. Alkaa näitä cushioneja näkyä länkkärimerkeillä paljonkin, samoin kangasnaamioita. Mikähän trendi Aasiasta rantautuu seuraavaksi? Tulisko muutkin cushion-tuotteet, kuten poskipunat ja bronzerit jne? Lip tint?

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!