tiistai 20. maaliskuuta 2018

Azélique

Azélique ei liene suomalaisille kovinkaan tunnettu merkki. Brändi tulee USAsta ja on ekologinen sekä vegaaninen, eikä tuotteita testata eläimillä. Tuotteita saa mm. iHerbistä.Päädyin ostamaan talvikuivalle iholleni primerin, jonka mainostetaan kosteuttavan ihoa, ja siinä se toimiikin riittävästi, silti hilliten myös ihon kiiltelyä, joskin minun ihollakin sai meikkikä kohennella hiukan puuterilla päivän mittaan, mikä saattoi myös johtua siitä, että toimistolla on aika lämmintä.

Tämä on siitä erikoinen pohjustusaine, ettei sitä ole ihan tungettu täyteen silikoneja, ja sen koostumus on aika juoksevaa paremminkin kuin jotkut silikonikittimäisten primerien. Se sisältää myös luonnon aaaloeta ja kookosöljyä, mutta jälkimmäinen ei tee siitä mitenkään öljymäistä koostumukseltaan.

Mielenkiintoisin ainesosa on bambu-uute, jota on tutkittu jonkin verran, ja tulosten mukaan se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Mm. Sally Hansen ja l'Oreal lisäävät bambu-uutetta joihinkin kynsi- ja hiustuotteisiinsa, koska heidän mukaansa se kosteuttaa ja vahvistaa niin kynsiä kuin hiuksia.

Azéliquen primerissä on myös mm. micaa sen valoa heijastavien ja optisesti ihon ulkonäköä parantavien ominaisuuksien takia. Geelimäisessä tuotteessa ei ole helposti allergisoivia aineita, kuten karmiinia, parabeeneja, ftalaatteja tai mineraaliöljyjä.

Mikä parasta, hintaa tällä 30 ml pullolla on iHerbissä alta kympin euroissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!