keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Dior Hydra Life Jelly Sleeping Mask vs. Laneige Water Sleeping Mask

Viimeisiä viikkoja viedään töissä ja muutto on koko ajan ollut tekeillä, eli kiirettä pitää. Lomallakin pitäisi käydä, eli huomenna lennän Etelä-Ranskaan muutamaksi päiväksi. Mutta sitä ennen vähän tästä yönaamiosta, jonka huurrelasipurkki on niin painava, että jos se tipahtaisi varpaille, voisi jälki olla aika kauhistuttavan näköistä. Enkäsiis tällä tarkoita sitä lasinsirpaleiden määrää, mikä näin paksusta lasista voisi tulla!
Satuin ostamaan tämän Import Parfumerien alesta ihan ex-tempore. Siis en ollut suunnitellut ostavani.

Geeli sisältää glyseriiniä, luonnon kasvituutteita (ruttojuurta, punaluppion juuriuutetta, ihoa kosteuttavaa kiiltomalvauutetta, Haberlea rhodopensis-uutetta, mikä lieneekään suomeksi -  hyaluronihappoa, lesitiiniä, antioksidanttista tokoferolia, kosteuttavaa betaiinia, nylonia, silikoneja jne. Koko INCI selityksineen löytyy cosdna.com -sivustolta.

Ei riittänyt minun pintakuivalle sekaiholleni tämä geeli yökosteuttajaksi! Kokeilin myös pienen purkin Laneigen Water Sleeping Maskia, jota sanotaan tämän Diorin tuotteen dupeksi. Sama tulos. Mikä pettymys, niin paljon kuin olen molemmista kuullut kehuja.

Sama tulos, mutta hinnallisesti huomattava ero.

Makeupalleyn sivuilla Diorin naamio oli kuitenkin saanut aika kovat pisteet 4.3/5, tosin kolmen arvioijan voimalla. Ihmettelen.

Onko joku muukin kokeillut?

4 kommenttia:

 1. En ole kokeillut, mutta esim.mulla ei Misshan yönaamio riitä sellaisenaan, vaan täytyy lätkäistä muiden tuotteiden ylle 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on aika rasittavaa läträillä monen tuotteen voimalla, oli sitten ilta tai aamu. En sitten tiedä, ovatko ihmiset yhtä mieltä, vai onko se joistakin kivaa? Taitaa olla vaan myynninedistämistä....

   Poista
 2. Mullakin on pikkupurkki tuota Laneige sleeping maskia.Ei se ainakaan rasvaista ole.Mulle on ainakin myyty jo ihan liikaa eri litkuja,mutta kyllä niitä on silloin kiva läträtä,kun on aikaa.Tosin kun jonkun aineen pitää antaa vaikuttaa niin sitten se on hankalaa yrittää pitää sormet puhtaina ,jos ei pese niitä välillä enne kuin levittää lisää jotain toista tököttiä.Mulla on melkein aina hiiren päällä puhdas talouspaperi,että mun sormet ei likastu:)

  VastaaPoista
 3. Minulla myäs tuo laneige ei aiheuttanut mitään wow ilmiötä, ilmeisesti kun alkaa olla ikää mittarissa, kuten minulla ei mitkään ohuet enää riitä.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!