torstai 22. maaliskuuta 2018

Hyvä kosmetiikkaidea

Nyt kun kauppoihin on ilmestynyt aika hyvin pieniä matkakokoja, huomasin erään itselleni tuntemattoman merkin Ranskan puolella eilen Leclerc-hypermarketissa. Merkki on HQ ja se on tosiaankin "sveitsiläistä laatua", kuten paketissa sanotaan.


Se, mikä pisti silmään on pakkauskoko. Näistä pahvilla päällystetyistä pussukoista tulee 15 käyttökertaa, eli tällainen silmänympärysvoidepusssukka riittää hyvin viikon lomamatkalle, eikä maksanut kuin pari euroa kappale. Se menee myös pieneen tilaan, joten tykkään!

Nämä siis ovat molemmat silmänympärysvoiteita. Toisessa on ruusuvettä ja toisessa kolibrikukkauutetta.
Kuva: Wikipedia
Oikein hyväntuntuisia voiteita kumpikin, kadun, kun en ostanut lisääkin. Ja erilaisia tuotteita, kyllähän nämä olisivat muuttokuormassa mukana tulleet! Tuoksuallergikoille en näitä tosin suosittelisi, sillä varsinkin ruusuvesi tuoksuu aika tavalla, joskin luonnolliset tuoksuthan häipyvät iholta aika nopsaan.

Merkki näköjään luokitellaan luonnonkosmetiikaksi ja sitä näkyvät myyvän lähinnä italiankieliset sivut, samaten tietoa saa lähinnä italiankielisilta sivustoilta. Löytyi tosin yksi paikka, josta näitä saa UK:sta (KLIK). Tuoteselosteet vaan puuttuvat ja valikoima ei ole kummoinenkaan. Postikulut ovat hiukan toista kymppiä per paketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!