keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Benefit

Näkyy tulevan hyvien mahisten arvonta, koska ketään eivät näytä hydrogeelinaamiot kiinnostavan, ja arvottavana on sentään todella hyvä sellainen. Vain kaksi osallistujaa  - toistaiseksi. Vielä on muutama tunti aikaa...

Mutta asiaan, eli Benefitiin, joka lienee monille blogeista tuttu merkki, vaikka sitä en tiedä Suomessa myytävän.


Ostin joulun jälkeisistä alennusmyynneistä tämän kirjan näköisen kitin. Pakkaus on hauska, kuten Benefitillä yleensäkin. En kyllä oikein osaa sanoa, onko se suurin elämys ko. tuottteissa, sillä mitään suuri tunteita eivät aiemmin kokeilemani tuotteet ole aiheuttaneet.
Samassa paketissa on the POREfessional primer, Hello Flawless Oxygen WOW -meikkivoide, kaksi boi-ing-peiteväriä, sävyllinen puuteri ja lattana puuterisivellin, jossa on pyöristetty pää. Näitä oli tarjolla ihan vaaleaa sävyä ja tämä Medium. Oikeastaan niiden välimuoto olisi olllut talvi-iholleni sopiva, vaan kun sitä ei ollut tarjolla, niin otin tummemman. Niin, kesäkäyttöön. Yleensähän kannattaa valita aina se vaaleampi vaihtoehto, mutta minulla niitä liian(kin) vaaleita on jo ihan tarpeeksi.

Mukana tuli ohjekirjanen, jossa neuvotaan mm. primerin käytöstä, että jos päivän aikaa huokoset korostuvat, primeriä voi taputella lisää meikin päälle.

Toisaalta taas kaupoissa alkaa olla jos jonkinmoista tippaa, jolla voi säätää meikkivoiteittensa värisävyä, joten peli ei ole menetetty, vaikka haksahtaisikin väärään sävyyn.

Arviota:

Primer on voidemaisen ja notkean silikonimaista, ja ihan hyvä. Joskin olen sitä mieltä, ettei mikään maailman paras, ja halvemmalla saa vähintään samaa tasoa olevia pohjustajia.

Meikkivoide: Suhteellisen ohutta ja peittävyys on aika heikko, eli jos haluat peittävyyttä, tämä ei ole tuotteesi. Alkaa kiillellä naamalla suhteellisen helposti.

Peitevoide: Tynkky ja vahamainen koostumus, joka kyllä peittää, mutta oksidoituu iholla paljon tummemmaksi, kun soisi! Jopa minulla tästä tulee pikemminkin kasvojenmuotoilutuote. Harmi sinänsä, sillä paletissa olisi saanut olla vaaleampi väri, mutta kun se on Medium-kitti, niin... Tämä myös kiiltelee naamalla herkästi.

Puuteri ei  - yllättävää kyllä oksidoidu, vaan pitää pintansa iholla. Pakkauksen ainoa tuote, jota voisin tutkailla lähemmin  - sitten kun iho on ruskettuneempi.

Oletko tutustunut lähemmin näihin Benefitin tuotteisiin/kiinnostaisiko kokeilla jotakin näistä?

6 kommenttia:

 1. En ole yhtäkään Benefitin tuotetta kokeillut. Ei ole sellaista tuotetta tullut vastaan, joka olisi pakko tilata.

  Tuo hapettuminen on kyllä harmi, jos sävy olisi muuten hyvä :/

  VastaaPoista
 2. Benefitin pakkaukset on söpöjä,mutta en ole kokeillut oikein mitään,kun ei kerran myydä Suomessa.En ole tilannutkaan,kun ei ole niin paljon himottanut.Jotain high beam juttua mulla oli testissä joskus.Eniten kiinnostaa heidän ripsivärit ja se joku push up eye liner.Ne ehkä joskus tilaankin.Toki noi kaikki poskipunat ja puuteritkin on kiinnostanut,mutta ilmeisesti ei tarpeeksi.

  VastaaPoista
 3. Outoja ovat minulle. Mukaan Bloggerin lukijana arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, arvonta umpeutui jo eilen illalla, ja oli jo edellisessä postauksessa, valitan. Ehkäpä parempi tuuri ensi kerralla.

   Poista
 4. Benefit on kiinnostava merkki, mielelläni kokeilisin. Etenkin kiinnostaa kulttimaineen saaneet Hoola-aurinkopuuteri, poskipunat ja muut kasvotuotteet, ripsivärit ja kulmatuotteet.

  VastaaPoista
 5. Mä olen kokeillut Benefitiltä tuote primeria ja noh, en muistaakseni kokenut sen suhteen suuria elämyksiä vaikka ihoni olikin silloin rasvoittuvampi kuin nyt :D Ne poskipunatipat olivat sen sijaan ihanat! Tai se nestemäinen tuote, joka kävi sekä poskille että huulille tuomaan kevyttä rosoa :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!