perjantai 2. maaliskuuta 2018

Tadaa - arvonnan voittajat

Hupsista, miten päivät menevät vikkelään! Olin ihan unohtaa arvonnan voittajat! Valitsen naamionne kommenttienne perusteella (osoitetietoja lähettäessä voi vielä tarkentaa toivettaan).

Voittajia ovat: Marja-Liisa, Heli, Taina ja Mummo! Onnea kaikille! Laittakaahan joko meilinä tai yhteydenottolomakkeen kautta yhteystietonne, niin yritän valita kaikille naamion sellaiselta merkiltä, jota ei Suomesta saa!

13 kommenttia:

 1. jes mä olen sua kytännyt jo muutaman päivän
  ni sait varmaan mun osoitteen jo??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aha, joo, siis taina pienellä kirjaimella :D Email-osoite tuli, eikä varmaan ollut tarkoitettu julkaistavaksi, eli jospa vielä postiosoite vaikka tuon yhteydenottolomakkeen tai etusivun meiliosoitteen kautta, niin saan palkinnon postiin!

   Poista
 2. Sulla on niin ihanasti tullut uutta postausta koko ajan,että aivan loistavaa ,tykkään,hehkutan ja ei ole tylsää yksinpuhelua vaan kauan odoteltua jaarittelua on,kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, osoite tuli nyt ja postailen naamion ensi viikolla :)

   Poista
 3. Moi, en mä kyllä mitään naamiota oo vielä saanut,mutta ei kiirettä.Siis odotan kyllä yllärinaamiota paljon,mutta siis tietty sulla on kiireitä jne. Maltan kyllä odottaa,mutta ku innoissani odotan silti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, se on tuossa just lähdössä postiin Saksan puolelta. Näissä muuttotohinoissa on mennyt aikaa hiukan enemmän kuin arvelin, siksi viive. Lähden tästä juuri postiin.

   Poista
 4. Joo,mä just luin ja tajusin,että sulla on vähän tohinaa siellä,että ei ehkä naamiot oo mielessä,mutta kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin vahingossa poistaa toisen kommenttisi, mutta siis juu, Turkuun muutan - ainakin toistaiseksi, koska sopimus loppui täällä Sveitsissä. Alunperinhän tulin tänne vain neljän kuukauden konsulttikeikalle, mutta se vähän venähti sitten.

   Poista
  2. Noniin, postissa ovat! Tulevat Priorityna Saksasta.

   Poista
 5. Ihan vaan tiedoksi, että Mummo ja Marja-Liisa eivät ole vielä ilmoittautuneet, eli postaan naamiot, kunhan ilmoitatte osoitteenne.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!