keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Hieno kynä!

Muistatteko lapsuudestanne ne paksut kuulakärkikynät, joista sai eri väristä jälkeä? Saako niitä muuten enää mistään? Clarins on tehnyt samanlaisen ratkaisun meikkikynälle, ja kun luin siitä, se oli pakko saada, eli kävin tänään lähdön päähän Nizzan Galeries Lafayettella, josta se löytyi, Sveitsissä kun niitä ei näy olevan saatavilla (joskaan nyt en ihan hullunkiito silmissä ole ravannut ympäri Baselia sen perässä....).

Clarins 4-Colour All-in-One -kynässä on siis kolme silmänrajausväriä ja yksi huultenrajaussävy. Kaikki tuntuvat hyvinkin pysyviltä iholla ja ovat aika universaaleja värisävyjä, josta olen tyytyväinen.


Kynä toimii ihan samalla tavalla kuin ne lapsuuden kuulakärkikynätkin  - mutta terän saa suojuksestaan esiin kiertämällä kynän valkoista osaa nuolien osoittamaan suuntaan.

Kätevää! Sävyissä on niin musta, kuin musteensininen ja metsänvihreä. Huulisävy on hyvin universaali nude, ei liian vaalea, sillä muuten olisin diskannut koko keksinnön.

Täällä Ranskassa tämä maksoi hiukan yli 40 euroa, eli ei ihan halvimmasta päästä, mutta kätevyys ratkaisee tässä asiassa!

Kiinnostuitko?

2 kommenttia:

  1. Haa, mä muistan nää lapsuudesta, mitä enemmän oli värejä, sen parempi. Muistelen että jotkut näistä myös tuoksui.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!