maanantai 12. maaliskuuta 2018

Sephoran saalista

Kaikkeen sitä sortuukin. Vaikka kuinka hyvin tiedän, että esimerkiksi Essencellä on aivan loistavia ripsivärejä, niin Sephoran myyjä sai minut vakuuttuneeksi siitä, että tarvitsen Givenchyn Noir Interdit Lash Extension Effect Mascaran, 32 euroa.
Tämän maskaran juju on sen harjassa, jonka saa taivutettua eri kulmiin. En voi tosin parhaalla tahdollanikaan väittää, että tämä olisi mikään maailmaa mullistava keksintö.

Mutta näinhän se on nähtävä! Ei se ole tyhmä, joka myy, vaan se, joka ostaa :)  Tulipa nyt tämäkin nähtyä, vaikka tällä hinnalla olisi saanut oikeasti toimivat ripsarit ainakin viideksi vuodeksi.


Tältä se näyttää ripsissä. Ei mitään vau-fiiliksiä! Tästä kuvasta muuten myös näkyy hyvin, miten ikävännäköisesti pari päivää sitten esittelemäni IT Cosmeticsin peitevoide asettuu iholle silmän ympärillä. Varsin rumannäköistä jälkeä :(

5 kommenttia:

 1. Givencyn ripsari on tullut vastaan joillakin tubekanavilla ja ihmettelinkin, että jo ovat härpäkkeen kehitelleet. En tiedä ketään, joka sen kanssa pärjäisi;) Lohdutuksen sana: Jälki ei siihen nähden näytä kyllä yhtään huonolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaista jälkea, ehkä vielä parempaakin kyllä tosiaan saa millä tahansa kolmen euron Essence-ripsarilla :(

   Poista
 2. Onpas erikoinen harja! Givenchy toi aikanaan pallomaisen harjan. Tykkään pienistä harjoista, mutta pallomuodon takia joku harjas oli aina silmässä. :D Ei tullut hyvää jälkeä kun silmä vetisteli kaiken pois.

  VastaaPoista
 3. Mukavaahan se on joskus luksukseen sijoittaa :)
  Mä en oikein raaski enää muuta ostaakaan kuin essencen ripsareita, koska hinta/laatusuhde niissä on mun mieleen.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!