lauantai 17. maaliskuuta 2018

Nomakenolife-boxi, maaliskuu 2018


Luulin ihan skipanneeni tämän kuun boxin näitten muuuttotouhujen keskellä, mutta sieltä se vaan tuli, eli en ollut muistanut peruuttaa sitä. Katsotaanpa hiukan sisältöä.Taka-alalla ylimmässä kuvassa olevan My Melody -kangasnaamion seuraksi tuli tällainen silikoninaamio, joka siis laitetaan sen päälle. Tämä Slim Cat Mask siis voimistaa kasvonaamioiden tehoa ja sitä voi käyttää useamman kerran. Sisältää germaniumia ja turmaliinia, mikä sitten lieneekään niiden uskomusarvo kasvojen hoidossa.

My Melody -naamio taas tuo esitteen mukaan tuulahduksen Ranskasta, koska se sisältää punaviiniä (!!!), joka tiukentaa ihoa 10-15 minuutissa. Jos tämä tosiaan toimii, siirryn käyttämään viinini naamalla... Niin, ja esitteen mukaan on suositeltavaa ottaa tämän naamion jälkeen lasillinen punaviiniä 🍷. No sehän sopii 😋...


Hello Kitty - kylpypala ei herätä mitään suuria tunteita, mutta jeh, pakataan mukaan Suomeen ja tulee siellä varmaankin käytettyä, Herr Ingenjörin talossa kun on amme, minullahan ei sellaista kotikotona ole. Kylpypalaa on boxeissa niin vauvansinisenä kuin vaaleanpunaisena, ja se on saippuantuoksuinen 👀. Häh? Pala sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja kollageenia.Boxin ehkä mielenkiintoisin tuote on merkillinen ankansuu. Tämä vimpain on siis kasvojumppalaite, jollaiset ovat kovassa huudossa Japanissa. Merkki on What the Duck!? Siis huuto- ja kysymysmerkit kuuluvat nimeen. Yritin tunkea tämän ohjeen mukaan suuhuni, ja se tuntuu enemmänkin venyttävän poskia aika lailla 😕. Ehkä tämän käytöstä löytyy jokin opetusvideo youtubesta? Vai laitetaanko tämä vaan suuhun ja hauskuutetaan näyllä lähipiiriä? Nauru tietty pidentää ikää, mutta käyttäjän naamalihaksista en osaa sanoa (ainakaan vielä) mitään 😂. 

Esitteen mukaan tämän vempeleen jatkuvan käytön pitäisi olla edullinen facelift. EDIT: Olihan siellä tarkemmatkin ohjeet: Laita ankannokka suuhusi ja pure sitä 10 sekuntia. Toista kolme kertaa päivässä. Kuulostaa aika helpolta, vai mitä? Ainakin halvemmalta kuin plastiikkakirurgin veitsi  - ja lähipiiri saa ilmeisimmin makeat naurut katsellessaan.


Boxin toiseksi kiinnostavin tuote on Country& Stream -merkkinen Apple Skin First Essence. Olin joskus liki kymmenen vuotta sitten ihmeissäni näistä "essenceistä", mutta kuulin, että nykyään on jopa Lumenella oma(t) hoitonesteensä, joten alkaa ilmeisimmin niiden käyttö valjeta täällä Euroopassakin. Esitteessä ei neuvota käyttämään kasvovettä ennen tämän hoitonesteen käyttöä, joten mielenkiintoni kasvoi. Olen viime aikoina yrittänyt panostaa ihonhoitoon, ja suoraan sanoen turha ihon rääkkääminen (kaksoispuhdistus illalla, kuorinta ja naamiot pari kertaa viikossa yms.) ovat tehneet hallaa iholleni, joka ei sellaista menoa enää siedä mitä se olisi sietänyt teini-iässä.

Mutta asiaan, eli siis tähän hoitonesteeseen, joka siis sisältää omenauutetta ja sitä suositellaan käytettäväksi kerran päivässä.Boxin viimeinen  - jota ei näy ylimmässä kuvassa  - on erään japanilaisen suosikkimerkkini tuote. Canmake on kosmetiikkamerkki, jonka valikoima on aika edullinen ja mielestäni ne myös ovat laadultaan hyviä. Tässä boxissa oli Canmaken vedenpitävä Lucent Sherbet Eyeliner, jota voi käyttää myos luomivärinä. Pysyy muuten hyvin! Ylläolevaa swatchia oli muuten todella hankala poistaa ranteen sisäpuolelta. Olisin tosin toivonut hiukan toista väriä kuin tuo nyt niin muodikas punainen, joka voi sopia kalpealle japanilaiselle naamalle, mutta ei todellakaan minun iholleni ja väreilleni. Ehkä käytän huultenrajauskynänä.

Kerropa minulle, mikä näistä tuotteista kiinnosti eniten?

4 kommenttia:

 1. Eikä;) Olsin saanut hyvät naurut tästä boxista,jos olisin tilannut!Houkutteli kyllä ja vieläkin houkuttelee,mutta siis toi ankkajumppalaite,emmääkestä! :D Eniten kiinnostaa tuollainen silikoninaamio sheetmaskien päälle,että sellainen pitäisi kyllä hommata. Siis sellainen ,jota voi käytää aina.Miksi tuota slim catiä voi käyttää vain "useamman kerran"? Olispa tullut punaviinipullokin mukana ni johan ois pirskeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkös muakin nauratti! No niin, kai sitä silikoninaamaria voi käyttää maailman tappiin saakka, ja hyvä olisikin, sillä maailma ei kestä ikuisuuteen saakka muoviroskaa.

   Se vieläkin mietityttää, miten siitä silikoninaamarista mahdollisesti irtoava germanium ja turmaliini voisivat hoitaa ihoa. Kaikkea puppua ne markkinaihmiset keksivätkin.

   Poista
 2. Tuli näistä tuotteista ja niiden ulkonäöstä mieleen, että muistuttavat kovasti niitä muovikoristeita (?) tai mitä lie tamakotchihärpäkkeitä, joita tuli Tokiossa vastaan pikkupuodeissa ja isommissakin tavarataloissa hyllykilometrikaupalla. Ei mikään ihme, että maailman meret tukehtuvat muoviroskaan. Näen vieläkin silmissäni keltaista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja lisäksi kaikki on siellä pakattu monikertaiseen muoviin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!