torstai 29. maaliskuuta 2018

MAC Studio Waterweight Foundation

Tässä meikkivoiteessa on kaikki ainekset suosikiksi, mutta toisin kävi. Teoriassa mikä tahansa kosmeettinen tuote voi toimia, mutta käytäntö on eri. Selitänpä hiukan.


Suora käännös MACin englanninkielisiltä sivuilta kuvailee tätä meikkivoidetta hyvin, mutta siinä tarvitaan myös kosmetiikkatekstien lukutaitoa: "Meikkivoide, joka tuottaa väriä ultra-juoksevalla, ohuella ja elastisella geeli-seerumi -koostumuksella." Paino siis sanassa väriä (tai sävyä), sillä tämä voide ei ole ainakaan peittävää, vaan sitä voisi paremminkin verrata sävyttäviin päivävoiteisiin. Kerrostamalla tosin asia paranee hiukan. Peittävyys luokitellaankin kevyestä keskivahvaan.

Meikkivoidetta mainostetaan sen kosteuttavalla vaikiuksella, hyvällä ja laajalla aurinkosuojalla (SPF 30), ihoa mattaavilla ominaisuuksillaan ja sävyn pysyvyydellä (aurinkosuoja on muuten fysikaalinen, joten se riippuu myös siitä, paljonko tätä kerrostaa kasvoilleen). Tosin ihan mataksi tämä ei ihoa tee, joten se sopii kaikille ihotyypeille ja nykymuotiin, jolloin iho saa olla satiinisen kiiltävä.

Tehoaineina tässä on mm. hyaluronihappoa, E-vitamiinia, omena- ja vesimeloniuutetta ja lesitiiniä.

Joidenkin tietolähteiden mukaan tämä voide on yksi yhteen Smashboxin Camera Ready Water BB -voiteen kanssa, mutta on hinnaltaan edullisempi ja MACin tuotteessa on paljon enemmän sävyjä. Ei ihme, vaikka samaa tavaraa olisivatkin, sillä molemmat brändit omistaa kosmetiikkajätti Estée Lauder.

Oma ihoni on MACilla yleensä NW25, ja tämän voiteen NC30 on myös sopiva. Tuote on tuoksuton,  pakattu lasipulloon annostelupipetillä ja se on valitettavasti testattu eläimillä :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!