torstai 1. maaliskuuta 2018

Ihan kuin Clarinsin 3 Dot Eyeliner, vain paljon edullisempi

Kaikki ovat varmaan kuulleet tästä Clarinsin silmänrajauskynästä, jota kuvataan tussin ja konventionaalisen rajauskynän välimuodoksi. Omintakeista tälle on se, että sillä saa täytettyä ripsien tyven välit aina kolme pistettä kerrallaan.


Kuvat: Clarins

Hinta vaan vähän hirvittää. Maksaa nyt yli kolme kymppiä mokomasta kynästä! Vaan eipä hätää, eBaysta löytyy hyvä vastine tälle ja se tulee Koreasta.Holika Holikan Wonder Drawing Dot Liner on ihan samalla tavalla toimiva kuin kalliimpi Clarinsin kynä. Saatavilla on kaksi sävyä, musta ja ruskea, ja eBayssa hinta jää vain hiukan yli kuuteen euroon, postikulut mukaan lukien.

Tuliko ostohinku? Tällä nimittäin oikeasti saa aika siistit rajaukset! Jos alkoi himottaa, myyjiä löytyy täältä.

4 kommenttia:

 1. Myös Too Facedillä on vastaavanlainen kynä. Tykkäsin ideasta niin paljon, että kokeilin sekä Clarinsin että Too Facedin versiot, mutta kumpikin leviää rasvaluomillani aivan armottomasti. :( Ehkä tuon Holika Holikan voisi vielä kokeilla. Ei tule ainakaan kalliiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös rasvaiset luomet, mutta tämä Holika Holikan versio kyllä istuu aika tiukassa iholla. Kannattaa kokeilla! Rahallinen menetys ei ole ainakaan suuri!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Tilaukseen meni :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kynällä töpöttäen on aika helppoakin tehdä rajaukset, koska ainakin minulla pakkaa tulemaan yhtä "sydänkäyrää", jos yritän tussimaisella kynällä :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!