keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Tarte Lid Lock

Käytän harvemmin luomiväriä, mutta koska luomet muuten meikattujen kasvojen keskellä usein punoittavat joko kuivuuttaan tai muuten, olen päätynyt käyttämään värillisiä luomivärinpohjustajia sellaisenaan. Diorin vastaavaa olen käyttänyt jo pitkään, mutta ajattelin kokeilla jotakin muutakin, eli hankin Tarten Lid Lockin.
Hyvin samanlaisia tuotteita tuo Diorin Backstage -primerin kanssa. Tarten Lid Lock on aavistuksen verran kuivempaa ja sävy Buff on vaaleampi kuin Diorin perussävy. Makuasia tietty, haluaako luomilleen vaaleampaa vai tummempaa.

Diorin tuote on samanlaisessa purkissa, joskin hinta on miltei tuplasti Tarten tuotteen hinta.


Ylempänä näkyvät sävyerot. Molemmat näistä pohjustavat silmämeikin hyvin, mutta jos silmämeikiltä erityistä pysyvyyttä kaipaa, kääntyisin silloin Urban Decayn kulttiprimerin puoleen.

Käytätkö sinä tällaisia tuotteita, ja jos, niin mikä on lemppariti?

2 kommenttia:

  1. En jaksa käyttää luomiväriä arkena, mutta yleensä laitan peitevoidetta ja puuteroin luomet. Ne kasaantuvat sitten ikävästi luomivakoon. En kuitenkaan jaksa (siis ehdi..) käyttää UD:n pohjustajaa tätä varten. Tämä tuote voisi olla kuitenkin sellainen, jota tulisi ehkä laitettua, koska korvaisi peiteaineen! Laitanpa himotuslistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin minäkin hoidin homman ennen, mutta voin sanoa, että värillinen pohjustaja, kuten esimerkiksi jompikumpi näistä, on helpompi ja toimii paremmin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!