perjantai 9. helmikuuta 2018

Allure Beauty Box, tammikuu 2018

Lienee tammikuun boxi tämä, tulee aina hiukan jälkijunassa. Unohdin lähetyttää sen eteenpäin Shipitosta.


Hyvää tavaraa, kuten aina, mutta tässä oli pari sellaista, jotka minulla on jo ennestään. Taidan laittaa kuukauden päästä paljonkin tavaraa arvottavaksi, kun ensi kuussa olisi muutto täältä pois, eikä näitä varastoja ihan kaikkia voi raahata Suomeen mukana.

Aloitetaanpa tuosta oranssista pumppupullosta. Se on Sunday Rileyn C.E.O. Rapid Flash Serum, jota kokeilen erittäin mielelläni. se sisältää 15% tetraheksyylidekyyliaskorbaattia, C-vitamiinin muotoa, joka läpäisee ihon hyvin ja tehoaa ihoa kirkastaen ja tummia läiskiä vaalentaen. Siinä on myös glykolihappoa, joka kuorii ja tehoaa suurentuneisiin ihohuokosiin. Esitteen mukaan tuotetta myy Sephora, mutta Suomeenkin sitä saa SpaceNK:n kautta, joka myy Sunday Rileya.

Sen oikealla puolella kuvassa on ThisWorks in Transit Camera Close-Up primertuubi, jollainen minulla on käytössä tälläkin hetkellä. Ihan toimiva naamio-kosteusvoide-primer -hybridi, joka sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja glyseriiniä sekä ihoa tiukentavaa kofeiinia. Sopii myös silmänalusille.

Sen oikealla puolella on Make Up For Everin Artist Liquid Matte -huulipuna sävyä Rosewood. Aika beige sävy. Onpa todella nude...


Äärimmäisenä on Rodialin Smokey Eye Pen. Minulla on näitä useampia, tulleet lähinnä UK:sta ostettujen naistenlehtien mukana. Hyväksi havaittuja, geelimäinen kynä on pigmenttinen ja liukuu luomella kuin unelma. Jälki ei myöskään helposti tuhriinnu suotta.

Etualalla onkin sitten boxin kiinnostavin tuote, eli Frédérik Fekkain One and Then Some Dry Texturizing Spray. Tuuheuttava suihke, joka kohottaa hiusta tyvestä ja tuoksuu ihanalle. Jos tämä toimii yhtään niin hyvin kuin taannoin tästä boxista tullut Living Proofin vastaava, olen myyty.

Mikä vaikutti boxin mielenkiintoisimmalta tuotteelta mielestäsi?

3 kommenttia:

 1. Mun on tehnyt jo kauan mieli kokeilla jotain Sunday Rileyn tuotetta, mutta ei ole tullut vielä tilaisuutta. Jos/kun matkustan jonnekin ulkomaille, niin yritän löytää käsiini niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No SpaceNK toimittaa Suomeenkin. The Ordinaryn Lactic Acid -seerumin sanotaan olevan aika lähellä Sunday Rileyn kallista Good Genes - emulsiovoidetta. Mene ja tiedä, mutta minä en tuosta Good Genes -tuotteesta niinkään perustanut. Olenkohan mahtanut siitä kirjoittaa tänne?

   https://www.thisispowder.co.uk/content/sunday-riley-good-genes-dupe-the-ordinary-lactic-acid

   Poista
  2. Kappas, en tiennytkään, että the Ordinaryn Lactic Acid on suunnilleen sama tuote kuin ko. Sunday Rileyn voide. Sunday Riley ainakin jotkut tubettajat hehkuttavat, mutta omakohtaista kokemusta ei ole. Sen sijaan Lactic Acid on ihan tuttu tuote, kuten monet muutkin the Ordinaryn tuotteet.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!