tiistai 20. helmikuuta 2018

Uusi Cohorted-boxi

Näitä saapui nyt kaksi kerralla, joten en osaa sanoa, onko tämä tuorein. Se varmaan selviää boxin tilaussivuilta, jotka löytää täältä. Katsotaanpa, mitä boxi oli syönyt....


Ylhäältä löytyy Wish Formula -merkkinen The Mask With Honey Fermented Serum - arkkinaamio, jossa on tehoaineina hunajafermentoitua seerumia kosteuttamaan ja korjaamaan ihoa. Piparminttu- ja sitruunauute ylläpitävät ihon terveyttä ja Centella Asiatica (rohtosammakonputki) suojelee ihoa.

Sen alla vasemmalla on Sunday Rileyn Ceramic Slip Clay Cleanser. Tämä miedosti vaahtoava putsari sisältää vitamiinicoctailin, mineraaleja ja eteerisiä öljyjä, jotka tasapainottavat normaalia ja sekaihoa. Ranskalainen, vihreä savi puhdistaa ihoa, C-vitamiini kirkastaa ihon väriä ja stimuloi kollagenin tuotantoa. Mustapippuri edistää ihon verenkiertoa, santelipuu on hyväksi herkälle iholle ja jasmiini rauhoittaa ja frankinsensi boostaa solujen kasvua.

Sen vieressä on Lancômen Renergie Multilift -voide rasiassaan.  Tämä päivävoide sisältää Spf15-aurinkosuojan ja on sarjan ensimmäinen voide, jossa on käytetty MT-teknologiaa, joka saa aikaan kiinteämmän tuntuisen ihon. Mistään en löytänyt selitystä tälle teknologialle, mutta ainahan nuo tehokkailta kuulostavat :)

Sen vieressä, etualalla on Marc Jacobsin Re(cover) Perfectioning Coconut Mist, joka toimii siis meikin päällä. Tämä on kosteuttava suihke, joka lukitsee meikin ja sisältää kookosvettä, kookosmaitoa, kookospolysakkarideja ja sen tuoksu on myös peräisin kookoksesta.

Sen vieressä oikealla on Skin Chemist -merkkinen Charcoal Peel Mask (Anti-ageing Charcoal Pore Peel Mask, joka sisältää bambuhiiltä ja valkoisen pionn juurta, jotka yhdessä puhdistavat ja virkistävät ihoa ja supistavat huokosia.

Laatikossa olevat purppuranväriset pullot ovat Urban Vedan Reviving -sarjaa (suihkuvoide, kuorinta ja vartalovoide). Tuotteet sisältävät damaskonruusua, ruusunmarjaa ja joko kosteuttavaa helokki- tai purasruohoöljyä ja ihoa parantavaa pelargonia (geranium). Voiteessa on myös arjunauutetta. Palkittuja tuotteita, vaikkakaan en niin hirveästi näistä innostu.

Kiinnostuitko tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!