lauantai 3. helmikuuta 2018

Yllättävän hyvä ja edullinen meikkivoide

Minun on tehnyt jo pitkän aikaa mieli kokeilla Laura Mercierin Silk Creme -meikkivoidetta, kun jostakin luin, että sille on edullisempi dupe, eli Covergirlin Natureluxe Liquid Silk -merkkinen meikkivoide.


Hankinpa sitten tämän Covergirlin version eBaysta, enkä todellakaan ole hetkeen meikkivoiteesta näin paljoa intoillut! Temptalian Foundation Matrixin avulla löytyi oikea sävykin. MACin skaalalla NW25 olevaan ihooni sopi sävy 330 Chamois.

Posti toi voiteen maanantaina ja tiistaina en voinut muuta kuin ihmetellä naamaani töissä pitkin päivää. Miten hyvältä se näyttikään!Ranteen sisäpuolella se toki on tummempaa kuin kasvojen iho. Voide on itsessään puolipeittävää, mutta kerrostuu nätisti ja pienen puuterikerroksen jälkee pysyy kasvoilla hyvin koko päivän. Oikeastaan, jos totta puhutaan, puuteroin yhden kerran nenänpielet, jotka punoittivat niistämisestä, muuten homma oli OK koko työpäivän ajan. Oikeastaan ainoa pikkumiinus tälle voiteelle tulee pienestä suojakertoimesta (Spf10), tosin parempi sekin, kuin ei mitään.

Covergirliä myytiin joskus Suomessakin minun nuoruudessani, mutta ihmettelen, mihin merkki markkinoilta sittemmin oikein hävisi?

Onko Covergirl muille tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!