torstai 15. helmikuuta 2018

Guerlain Météorites Base - ja meikkipohjapohdintaa

Olen viime aikoina vatvonut aika paljon meikinpohjustustuotteita. Paula's Choicen tuotetta, josta kirjoittelin täällä, en näytä osaavan laittaa naamalleni niin vähäistä määrää, etteikö se alkaisi kiillellä alta aikayksikön. Se sopii varmaan kuivemmalle iholle kuin minulla on. Armanin UV Master taas muistuttaa tätä Guerlainin tuotetta koostumukseltaan ja toimivuudeltaan.

Sitten on näitä silikonikittejä, jotka pelittävät kyllä hyvin ihon tasoittamisessa, mutta paksut silikonimassat ovat taas ongelma sinänsä, niin pitkän aikaa käytettyinä kasvoille kuin luonnolle, johon ne päätyvät. Tähän primerien sarjaan kuuluvat niin Smashboxin Pore Minimizing, Annayaken primer ja Cliniquen vastaava, joiden postaukset löytyvät linkkien takaa. Smashboxin primeristä en löytänyt postausta, vaikka arvelinkin siitä kirjoitelleeni, mutta siis samaan kategoriaan menee ja ihan hyvin toimii, paksua kittiä kun on.

Suihkutettavista primereistä olen kirjoitellut aiemmin Urban Decayn tuotteesta täällä, ja ihan hiljakkoin Too Facedin tuotteesta täällä. UD:n suihke oli todella floppi, ja TF:n tuote oikeinkin hyvä.En aio kopioida tähän mitään maino-liirumlaarumia timanttipölystä ja sensellaisesta, mutta geelissä on puuterihelmiä ja valoa heijastavia hiukkasia. Koostumut on ohutta geeliä, ja mielestäni se pitää todellakin kiillon pois suhteellisen pitkään.

Niin suurta muutosta ihon ulkonäössä en pelkän primerin jälkeen huomaa, kuin se on vetäessäni kasvoille tuollaisen silikonitahnan. Hyvin silikonipitoisen primerin jälkeeniho on jo selkeästi tasaisemman näköinen, niin väriltään kuin pinnaltaan, eikä välttämättä edes kaipaa meikkivoidetta, mutta esimerkiksi Armanin tuotteen ja tämän Guerlainin jälkeen ero on pienempi.

Jotakin se kuitenkin kertoo, että minulla on nyt jo toinen pullo menossa tätä Guerlainia.

2 kommenttia:

  1. Myös näyttää kivalta tuo tuote palleroineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän olla objetiivinen, vaikka Fuerlain-fani olenkin. Eipä silleen, tuo on ohutta ja mukavantuntuista geelimäistä tavaraa, ja pidän siitä. Ihan kuin Smashboxin Photo Finish (postaus tulossa) ja Armanin UV Master -primereistäkin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!