lauantai 24. helmikuuta 2018

Synkkää yksinpuhelua :(

Vähän joskus harmistuttaa tämä yksinpuhelu täällä blogissa. Onneksi sentään SariBP ja Funky &Fifty kommentoivat. Ajattelin laittaa molemmille postissa kiitokseksi jonkin ranskalaisen kasvonaamiopakkauksen, kuten tämä:


Postitan (ja ostan), kunhan kerrotte, millaiselle iholle toivotte naamion olevan! Tietty tarvitsen myös yhtestietonne.

Nyt kun siellä Suomessakin on pakkassää, ajattelin myös arpoa muutaman naamion. Kertokaahan kommenttikentässä, millaista naamiota tarvitsisitte talviaikaan ja miten usein naamiota käytätte! Tykkäättekö arkkinaamioista, peel-off -tsydeemeistä, savinaamioista vai geelimäisistä  - tai mistä muusta?

Kuten aina, arvonta on vain vakkarilukijoille, eli muistathan kertoa kommenttisi yhteydessä myös toimivan s-postiosoitteesi ja mitä kautta luet blogiani. Liittyäkin saa! Toivon sinun kuitenkin jäävän, näitä ex-tempore -arvontojahan riittää...

Arvonta loppuu kuun vaihtuessa maaliskuuksi  (CET), ja voittajien on suotavaa olla kuulolla heti 1.3. (arvonta menee uusiksi seuraavana päivänä, ellei voittaja ilmoita itsestään). Arvon vähintään kolme naamiopakkausta (vaikka saattaahan niitä olla yli puolikin tusinaa...mukana saattaa olla arvokkaampiankin tuotteita!), siis tämän tapaisia kuin kuvassa. Pieniä, mutta kivoja ylläreitä kuitenkin!

14 kommenttia:

 1. Sheet maskit on mun suosikkeja!
  Pikkuhiljaa oon alkanut tykkäämään myös erilaisista peel off-naamioista.

  Luen bloglovinin kautta. Email on huulipunamania (a) gmail.com

  VastaaPoista
 2. Puhdistavaa savinaamiota ja sitten sellaista kosteuttavaa voidemaista naamiota tulee käytettyä ehkä parin viikon välein. Useamminkin voisi/pitäisi käyttää, mutta väsyttävä vuorotyö saa mut luistamaan ihonhoitorutiineista. Oma ihoni on herkkä ja pintakuiva sekaiho.

  Bloggerin kautta seurailen :)

  suvi.vikholm(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Täytyy myöntää, että minä olen ainakin äärettömän arka kommentoimaan blogeissa.
  Naamioita tulee käytettyä muutaman kerran viikossa. Yleensä käytän vuorotellen kangasnaamioita tai voidemaisia rauhoittavia naamoita.
  Olen lukijana bloglovinin kautta.
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Suosikkinaamioitani ovat kangasnaamiot. Pidän kosteuttavia ja virkistävistä. Välillä tulee käytettyä myös puhdistavia naamioita epäpuhtauksien vuoksi, mutta sellaisen jälkeen pitää muistaa kosteuttaa iho hyvin.
  Seuraan bloggerin kautta.

  vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksista! Itse asiassa tästä tuleekin aika hauskaa! Saan metsästää täältä Sveitsistä (ja ehkä myös ainakin Ranskasta) teille kasvonaamioita! Toivottavasti ei vaan mopo karkaa käsistä... :D

  VastaaPoista
 6. Minä olen ihan hurahtunut kangasnasmioihin. Myös kosteuttavat gerlinaamiot sopivat iholleni. Käytön naamioita kahdesti viikossa. Lukijasi olen ollut noin vuoden verran.( blogger ja bloglovin)
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 7. Bloggerin kauttahan mä luen. Naamio olisi tosi tarpeen talvesta nuivahtaneelle.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tykkään kosteuttavasta naamiosta.iho kuivuu aika lailla näin talvella.bloggerin ja blogit.fi kautta seurailen. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kuivalle iholle jotain voidemaista tai kangasnaamio.
  Käytän yleensä kerran viikossa saunan ja kuorinnan jälkeen/yhteydessä.
  Luen bloggerin kautta.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Talvikuiva iho kaipaisi kosteutusta.
  Olen jo aiemmin liittynyt lukijaksi.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana kivassa arvonnassa, seuraan Bloggerin kautta! Iholleni sopivat parhaiten puhdistavat tai kirkastavat naamiot. Ongelmana ovat epäpuhtaudet ja pigmenttiläiskät. Olen suunnitellut kokeilevani myös sellaista mustaa peel off-naamiota, josko sellainen tehoaisi mustapäihin :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Seuraan Bloggerin kautta. Ikääntynyt ja kuivaihonen eli kuivan ihon naamiot on mun juttu. Viime aikojen pakkaset ovat tehneet tehtävänsä. Naamio on tarpeen melkein joka ilta.
  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 13. Olen ollut lukijasi kauan ja nyt lisäsin itseni seuraajaksi,bloggerin kautta vissiin.Eniten tykkään noista silmänaamio hydrogel lapuista,joita on purkissa 30 paria eli paljon iloa.Lisäksi tykkään sheet maskeista,mutta sellaiset geelimäiset naamiot on jotenkin mukavampia.Käytän pari kertaa viikossa paitsi jos en jaksa eli se vaihtelee tosi paljon.Noita geelisilmälappuja käytän melkein joka päivä.Ne on niin paljon helpompia.

  VastaaPoista
 14. Luen bloglovinin kautta blogiasi :)
  Mäkin oon innostunut viime aikoina sheet maskeista. Oon yrittänyt ottaa tavaksi pari kertaa viikossa laittaa jonkun ihanan sheet maskin kasvoille ja rentoutua. Varsinkin pitkän päivän päätteeksi ihanan viileä ja kosteuttava sheet mask tekee kyllä terää :) Nenän ja leuan alueella tulee käytettyä savinaamioita, mutta oon koittanut keskittää niiden käytön vain niille ongelma-alueille kun ne tuntuvat kuivattavan ihoa sen verran paljon :D

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!