perjantai 16. helmikuuta 2018

Nomakenolife - japanilainen kosmetiikkaboxi

Piti tämäkin kokeilla, kun jostakin bongasin tämän uuden, japanilaisen kosmetiikkaboxin. Katsotaanpa, mitä ensimmäisessä boxissani oli sisällä.


Aloitetaan vasemmalta: Vihertävä pullo on Profael Oil & Water W Essence, eli kaksifaasinen vartalovesi, joka soveltuu käytettäväksi myös kasvoille. Sisältää koiruohouutetta, joka antaa raikkaan tuoksun. Onpa muuten ihanaa iholla, pieni määrä riittää kosteuttamaan ison ihoalueeen.

Etualalla oleva vihreäraitainen tuubi on Color Mud Pack, joka on ihonpuhdistusaine, ja sitä saa  esitteen mukaan  neljää eri värisävyä, joista jokaisella on eri käyttötarkoituksensa. Persikkainen vaaleanpunainen sisältää persikankiveä ja damaskonruusu-uutetta ja saa ihon hehkumaan ja kosteuttaa.

Lehdenvihreä, joka oli siis tässä pakkauksessa, sisältää koiruohouutetta, joka kosteuttaa ihoa soijapapu-uutteen kera. Tämä sisältää myös kihaedan kaarnaa/kuorta ( ei hajuakaan, mikä tämä lienee), joka korjaa ihoa.

Pisaransininen versio taas sisältää ihoa kiinteyttävää passionhedelmäuutetta ja ihoa suojaavaa vuohennokkauutetta.

Hiilenmusta versio sisältäää ihoa puhdistavaa aktiivihiiltä, joka puhdistaa huokoset samalla kun sen sisältämähydrolysoitu silkki ja helmi kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Kuvaukset ovat vapaasti käännettynä esitteestä.

Oikealla on keltainen tuubi, jossa on Country & Stream -merkkinen Honey Hand Cream (hunajakäsivoide). Voide sisältää nimensä mukaan hunajaa ja sen lisäksi orgaanista aaloeta ja tuoksuu jumalaisesti hunajalle. Tästä tykkään! Se uppoaakin ihoon nopeasti, eli ei tuhri.

Takana vasemmalla on metallinhohtoinen huulikiilto, joita boxissa on tarjolla sattumanvaraisesti kolme vaihtoehtoa, kupliva pinkki, viettelevä kirsikka ja paholaismainen kuningatarpunainen. Minulle osui tuo kirsikka. Kuvaukset taas suoraan mukana seuranneesta lehtisestä. Laitan swatchin, kunhan saan otettua kuvan päivänvalossa.

Takana oikealla on boxin merkillisin tuote: Kumawash-pesupala (ihan saippuan näköinen, mutta ei sitä kaiketi ole), joka lupaa häivyttää tummat silmänympärykset! Tämä kyllä menee heti kokeiluun tämäkin! Kuulostaa ihan huijaukselta... Tämä puhdistustuote sisältää hedelmähappoa (malic acid) ja mutaa sekä kollageenia ja lupaus on paremman näköisestä ihosta, kunhan tätä käyttää aamuisin.


Kiinnostuitko? Boxi tulee suoraan Suomeen ilman välikäsiä ja sen voi tilata täältä.

2 kommenttia:

  1. Kiinnostuin:) Jänskä loota. Pitänee varmaan jossain vaiheessa ruveta tekemään inventaariota kaikista sun esittelemistä kauneusbokseista, ja tutkailla tilaisinko itse jonkin niistä. Kiitos esittelyistä:)

    VastaaPoista
  2. Mulla olisi tarkoitus laittaa jossain vaiheessa postausta kaikista boxeista, mitä saa Suomeen.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!