maanantai 5. helmikuuta 2018

Juice Beauty

Tiedättehän sanonnan "tuijotti kuin lehmä uutta porttia"? Minulla on joskus hieman sama tapa kosmetiikkaostosteni kanssa. Joskus on vaan "tuijotettava" jotakin tuotetta, ennenkuin sen ottaa oikein kunnolla käyttöön.


Nyt kävi niin tämän Juice Beautyn Blemish Clearing Serumin kanssa, joka on jo jonkin aikaa ollu tpöytälaatikossa. Kokeilin sitä kyllä sen ostettuani, mutta meistä ei jostain syystä tullut heti kavereita. Enkä ymmärrä miksi.

Nyt ajattelin kuluttaa tämän väen vängällä loppuun ja yllätyksekseni huomasin, että hei, tämähän on todella hyvä seerumi, ei kuivata liikaa, mutta avaa tukkiutuneet huokoset, tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä ja naama näyttää jo paljon paremmalta, kun tätä on hetken käyttänyt!

Tämä seerumi on suunnattu öljyiselle ja sekaiholle. Arvelin ensin, että se kuivattaisi ihoa liikaa, minkä se varmaan itsekseen tekisikin, muta vedän siihen yöksi päälle vielä yönaamion tai -voiteen. Meikin alla se menee ennen meikinpohjustusvoidetta sellaisenaan.

Seerumi sisältää luonnollista beetahydroksihappoa (BHA), sekä hedelmähappoja (omena, sitruuna), jotka kuorivat sitä ja avaavat tukkeutuneet huokoset. Lisäksi seerumissa on C- ja B5 -vitamiineja, ubikinonia, E-vitamiinia, aaloeta ja vihreää ja valkoista teetä., resveratrolia, merilevää, salviauutetta, kehäkukkaa, glyseriiniä.... Paljon siis antioksidantteja.

Tässä vaiheessa voi ainakin sanoa, että eiköhän tämä pullollinen tule kulutettua, ja saatanpa vielä ostaa toisenkin. Tärkein juttu on se, että tämä seerumi myös kosteuttaa, mutta ei aiheuta meikin kiiltelyä alta aikayksikön, kuten niin moni muu seerumi meikin alla tekee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!