torstai 22. helmikuuta 2018

Kolmas Cohorted-boxi

Kuten mainittu, näitä tuli nyt kaksi kerralla. Tähän jälkimmäiseen ei oltu saatu printattua esitettä mukaan, mutta se tuli sittemmin linkkinä ja on nähtävissä tämän linkin kautta. Katsotaanpa, mitä boxista löytyi.


Aloitetaan valkoisesta paketista vasemmalta. Siinä on Sanatio Naturalis -merkkinen Sweet Orange -tuoksuinen eteerinen öljy. Palkittu ja pidetty. Tehty sisilialaisista appelsiineista, joiden tuoksu piristää mieltä. Laita tätä pisara (eteerisiä öljyjähän ei saa käyttää suoraan iholle) ihovoiteeseesi ja sen sisältämä C-vitamiini (!!!) tekee hyvää väsyneelle, epäpuhtaalle tai pigmenttihäiriöihin taipuvaiselle iholle. Ihana tuoksu!

Taka-alalla on NYXin Strobe of Genius -paletti sisältää seitsemän hillityn kimalteista sävyä, joilla taiot meikkiisi highlight-effektejä.

Etualalla oleva kullanhohtava pakkaus on Ciaté Dewy Stick, highlighterpuikko. Geelimäinen, kullanhohtoinen tuote on hyvin hienoisella kimalteella toimiva.

Vasemmalla on Ciatén Chisel Eyeliner. Musta, tussimainen rajauskynä, jonka levityspää on viisto. Tällä saat niin paksua, kuin ohuttakin rajausta.

Keskellä laatikkoa on Cover Fx:n kaksipäinen contour-sivellin.


Mikä tuote näistä kiinnostaisi eniten? Minusta oli hiukan harmillista valita samaan boxiin kaksi highlighter-tuotetta, muuten ehkä eniten pidin tuosta eteerisestä öljystä ja rajauskynästä. Jospa vielä oppisin käyttämään noita highlightereitä...

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen joka ei oikein ole highlighter-naisia. Jännä suuntaus jonka soisi jo laantuvan.

  VastaaPoista
 2. No höh,näihin tulee postituskuluja Suomeen 12,50 puntaa.Meinasin jo tilata kokeeksi yhden,vaikka hinta mun mielestä paljon ,mutta en kyllä mitään 12,50 punnan lisämaksuja maksaisi.Harmi,kerkesin jo innostumaan.Noita highlightereita tulee kyllä vähän joka suunnasta,että ei niitä kerkeä käyttämään.

  VastaaPoista
 3. Siis sivuilla lukee free delivery on all orders over 20 puntaa,mutta kun koittaa maksun aika niin tulee 12,50 lisämaksu ,kun tilaa Suomeen.Onkohan uusi maksu vai onko aina ollutkin??Harmittaa.

  VastaaPoista
 4. Niin, siinä on tosiaan toimitusmaksu UK:n ulkopuolelle. Boxi on aika iso kooltaan. Alluren boxi tulee edullisemmaksi postikuluineen.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!