keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Taannoisen pähkinän ratkaisu

Muistatteko, kun täällä kirjoittelin yrittäneeni tyhjää pannua pois Inglotin puuterirasiasta? Ratkaisu löytyi sittemmin kuin ihmeen kaupalla. Ei siihen tarvittu kuin tällainen esine, jota ei sitten löytynyt edes tältä mantereelta, vaan se piti tilata USAsta. Koska vehje ei paljoa maksanut, piti samalla tilata jotakin muutakin, mutta siitä juttua erikseen.
Tämä on siis...MAGNEETTI! Ei sen kummempi. Nyt on uusi pannu rasiassa. Vaikka sen poistaminen muovikuorestaan ei ollut sekään kovin yksinkertainen juttu, vaadittiin saksia.


Täytyy kyllä hiukan kehaista Inglotin puuterirasioiden kestävyyttä. Minulla ei vielä ikinä ole kestänyt yksikään rasia siihen saakka, että olisi saanut vaihtaa pannut, sillä yleensä vähintäänkin sarana rikkoutuu jo paljon ennen kuin saa sisukset käytettyä loppuun.

2 kommenttia:

  1. Tuo on hyvä vempele. Mutta älä putsaa sitä alkoholilla. Mulla oli olevinaan tarve tehdä niin ja siis tein. Eikun naps, muovi hajos magneetin ympäriltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Monille varmaan tarpeen. Minä en ole mikään himodesinfioija, koska jo ammattini puolesta olen tietoinen, ettei se ole hyväksi.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!