sunnuntai 18. helmikuuta 2018

The Chemistry Brand

The Ordinary lienee jo Deciemin tuotemerkkinä kaikille kosmetiikkaa vähänkään tunteville tuttu. Sisarbrändi The Chemistry Brand on myös saman valmistajan toimiva tuotelinja, joka kylläkään ei ihan alhaisilla hinnoillaan peittoa The Ordinarya. Testasin merkin Pro-Repair Skincare for Hands -käsivoiteen.


Tämä tuote ei ole niitä halvimpia käsivoiteita, mutta se myös lupaa aika paljon, alla kuvakaappaus Deciemin sivuilta, klikkaa suuremmaksi:


Voide lupaa kiinteyttää, tasoittaa, kirkastaa, tiukentaa, pehmentää ja parantaa ihon rakennetta kymmenessä päivässä, ja sen se todellakin tekeekin. Unohdin kuitenkin ottaa ennen-jälkeen -kuvat, sillä en oikein suoraan sanoen jaksanut uskoa mihinkään ihmeisiin. Suoraan sanoen sotin käteni ovat aika hyvin hoidetut, joten toisaalta mitään ihmeitäkään ei ole tapahtunut, ovatpahan kädet vaan kuitenkin paremman näköiset.

INCI näyttää tältä:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Copper Lysinate/Prolinate, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Methylglucoside Phosphate, Proline, Alanine, Serine, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Tocopherol, Betaine, Cellulose, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Sodium Phosphate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool. 

Mielenkiintoista listassa on Plukenetia Volubilis -siemenöljy, joka siis on sacha inchiä, joka sisältää mm. runsaasti Omega-happoja ja E-vitamiinia. Toinen kasviuute on Plantago Lanceolata, eli kotoinen piharatamo, jonka on tiedetty jo ammoisista ajoista lähtien parantavan mm. haavoja, eli siis korjaavan ihoa. Myös valkohytykkä (Tremella Fuciformis) on mielenkiintoinen, sillä tämä sieni on aika mielenkiintoinen ihonhoidossa, luepa täältä Alluren artikkeli. Myös näköjään Olay on ottanut aineen käyttöönsä, lue lisää täältä. Tätä hyytelömäistä sientä kutsutaankin superkosteuttajaksi. Mielenkiintoista.

Voiteessa on myös mm. aminohappoja ja silkkiä. Ainoa ainesosa, mikä ei ole välttämättä hyvä, on sen sisältämä linalooli, joka on potentiaalinen allergeeni.

Voisitko laittaa pari kymppiä tällaiseen käsivoiteeseen? Edullisimmillaan pikkutuubi on 9 euroa + postikulut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!