torstai 1. helmikuuta 2018

Tuhkimogeeli rypyille

Kun nyt päästiin puhumaan pikakaunistautumisesta, pitää esitellä teille tämäkin geeli, jonka taisin hankkia jostakin paikallisesta alennusmyynnistä. Kaikki juonteita siloittava kun kiinnostaa.

Estée Lauderin New Dimension Expert Liquid Tape ei tosin lupaa mitään kestävää ryppyjen silitystä, vaan kosmeettisen avun silloin, kun jonkun syyn takia vaan haluaa olla kauneimmillaan ja sileimmillään  - vaikka joka päivä. Kuten jo nimikin sanoo, se on nestemäistä teippiä, jolla iho kiristetään tasaisemmaksi.Itse geeli on pakattu tuubiin, jossa valkoisesta osasta käännetään annostelu joko auki tai kiinni. Kun putkilo on auki, sieltä voi puristaa ainetta pehmeään, silikoniseen levittimee, jolla se on mukava sivellä ohueksi kerrokseksi juonteille. Tuotetta käytetään ohuesti puhtaalle iholle ja sen annetaan kuivua pari minuuttia ennenkuin iholle laitetaan muita hoitoaineita, kuten esimerkiksi silmänympärysvoidetta. Minä tyhmä kokeilin ensin toisinpäin ja meikkihän siinä vaan alkoi rullata alla... On myös muuten erittäin tärkeää odottaa kuivumista se pari minuuttia, ja - voilá - geeli tekee, mitä lupaakin tuntumatta kiristävältä!

Sitten se paras juttu; tässä geelissä on oikeasti paljon kosteuttavia tekijöitä, antioksidantteja, ihomimeettisiä ainesosia, ihoa rauhoittavia aineita ja peptidejä, eli se ainesosaluettelonkin perusteella on kelpo kamaa sekä tuoksuton. Suosittelen!

2 kommenttia:

 1. Oho, katoin just jonkun youtube-videon, jossa käytettiin vastaavaa "kiristysainetta", joka vaikutti vähän liian tehokkaalta. Ihosta oikein näki miten kireäksi se meni. Mietin vaan mahtaako pidemmän päälle olla kovin terveellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sillä varmaan terveyttään menetä. Mietin tosin hiukan itsekin, että venyttääkö se ihoa mutta sitähän se juuri EI tee, joten varmaan itse asiassa on vallan päinvastoin, myös sisältämiensä hyvien aineiden kautta.

   Skin Doctorsilla on samantapainen tuote, en muista olenko aikoinani kirjoittanut siitäkin, mutta voin sanoa, että se aine "jähmettää" ihon paikalleen, ettei sitä levittäessä saa yhtään ilmehtiä.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!