keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Todellinen tuhkimonaamio

Dr. Jart+ on korealainen, keskivertoa hinnakkaampi kosmetiikkamerkki, jolla on erinomaisia ihonhoitotuotteita. Euroopastakin on alkanut saada ko. merkin tuotteita esim. Sephorasta, ja minä satuin tämän oman naamioni ostamaan sveitsiläisestä Manor-tavaratalosta, joka täällä on Sephoran tuotteiden jakelija.


Kyseessä oli siis Dr. Jart+ Rubber Mask Firm Lover, ja kuulkaas, tämä se vasta oli maskien maski, ja iho näytti tämän jälkeen todella hyvältä. Kerronpa hiukan lisää....


Kuten ylimmästä kuvasta näkee, pakkauksessa on pieni purkki toisessa ylälaidassa. Kun pahvikuoren avaa, sieltä myös paljastuu arkkinaamion tapainen, joka itse asiassa oli se "rubber"-osa, eli hyytelömäinen juttu.
Käyttö sujuu sillä tavalla, että ensin kasvoille levitetään voidemainen osuus purkista, ja sitten koko komeuden päälle levitetään kaksiosainen geelinaamio. Ylemmässä kuvassa olen tökkinyt otsaa kynsillä, joten näette, miten pehmeää geeliä se on ja miten haurasta. Geelimäinen arkkinaamio on hiukan hankala ottaa pussistaan myös pois, sillä se pakkaa hajoilla, kuten kävi, kun sen taiteilin kasvoilleni.

Ampulli + naamio -yhdistelmää pidetään kasvoilla 30-40 minuuttia. Kokeilin naamiota illalla ja iho tuntui aika hyvältä sen jälkeen. Koska naamiota ei pestä pois, vaan se taputellaan ihoon, oli tuntuma (ja ulkonäkö!) aamulla vielä parempi!

Naamiota on useaa eri tyyppiä ja onnelliseksi omistajaksi pääsee sijoittamalla siihen vähän toista kymppiä. Voit lukea täältä toisen arvion. Jos ostaminen kiinnostaa, näitä saa tietty eBaysta.

4 kommenttia:

 1. Mulla heräsi tällainen kysymys: onko tuollainen naamio hiostava kasvoilla, kun näyttää niin tiiviiltä aineelta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se geelimaski niin tiivistä ole, pikemminkin kosteaa hyytelöä, eli ei huosta. Itse asiassa koko naamio tuntui aika raikastavalta sen vaikutusaikana, kaiketi myös haihtuva vesi viilentää mukavasti.

   Poista
 2. Tämä naamio oli kyllä ihan hintansa väärti, ostan todellakin toistekin.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!