keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Uudempaa Shiseidoa

Minuun eivät Shiseidon ihonhoiotuotteet ole juurikaan iskeneet. En tiedä miksi. Satunnaisesti olen joitakin ostellut, kuten Ibukia, ilman, että mitään aah-elämyksiä olisi koskaan syntynyt. Ei syntynyt nytkään.


Uuden Waso-linjan öljyton kosteusvoide vaikutti pätevältä. Varsinkin, kun se päivisin käytettynä myös hieman tasoittaa ihon sävyä siinä olevien, väriä muuttavien hiukkasten avulla. Mikään peiteaine tämä ei kuitenkaan ole.
Kuten huomaatte, lopputulosta ei voi väittää mataksi, vaikka tuoteselosteessa niin luvataankin. Minulla se kuitenkin jää kummasti kellumaan ihon pinnalle, ja vaikka meikki aluksi asettuukin hyvin sen ylle, kasvot alkavat kiillellä kiitettävän nopeasti.

Tehoaineita on monenmoisia:

- japaninmispelin soluja, joiden pitäisi pitää iho mattana
- "Anti-Pollution Powder" ("antisaastepulveri", mitähän tämäkin mahtaa olla) auttaapitämään kasvojen kiillon kurissa ja taistelee saasteita vastaan)
- värinvaihtojauhe ja glysyyliglysiini parantavat ihon ulkonäköä (glysyyliglysiini pienentää ihohuokosia)
- trehaloosi, betaiini, valkopeippiuute, erythritoli ja yuzu-uute pitävät ihon kosteutettuna
- pioninjuuriuute toimii antibakteerisesti, kosteuttaa ja parantaa sekä rauhoittaa ihoa

Voiteessa on myös silikoneja, polymeereja, silicaa, kofeiinia, peptidejä, porkkanauutetta, alumiinihydroksidia (ja alumiinia) ja keikkuupa siellä alkoholikin mukana listalla.

Enpä ole varma, olisinko hankkinut INCIn luettuani...

Tuomio: Voide menettelee "meikittöminä" päivinä ja kosteuttaakin, joskin iho rasvoittuu mielestäni äkkiä, varsinkin, jos tämän voiten päälle laittaa meikkivoidetta. Meikittöminä päivinä tasoittaa luonnollisen näköisesti ihon virheitä. En kuitenkaan aio ostaa uutta tuubia, kun tämä on loppu.

Onko kenelläkään muunlaisia kokemuksia tästä voiteesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!