lauantai 27. tammikuuta 2018

Becca

Ajattelin ostaa hyvän peitevoiteen tummile silmänalusille, mutta sitten totesin, että ehkä ne eivät olekaan niin tummat, kaikesta huolimatta :)


Beccan Backlight Targeted Colour Corrector sävyssä Peach näytti sähkövalossa hyvältä. Korjataanhan silmänympäryksiä huulipunankin avulla, ja valkoisen paitapuseron alle kannattaa laittaa punaiset rintsikat, silloin optinen huijaus on onnistunut.

Hmm. Ehkä silmänympärykseni eivät olekaan niin luullun tummat, kuin kuvittelin, sillä tämä sävy sai minut näyttämään jopa sairaalta. Vaikka sen olisi peittänyt meikkivoiteella.

Sitäpaitsi koostumus on valitettavan kiiltelevä ja vahamainen, ei uppoa ihoon vaan jää lillumaan pinnalle kiiltelevänä. Sopii tosin varmaan nykyajan meikkiin, jossa pitääkin olla kiiltoa. Minua vaan häiritsee koko efekti, ihan kuin levittäisi huulikiiltoa silmien alle. Ei hyvä!

Tietystikin tätä voisi käyttää poskipunana. Joskin vahamainen ja tahmea kiilto on siltikin tosiasia. En siis osaa edelleenkään sanoa, meneekö tämä kategoriaan "halusin pitää, mutta ei toimi", vaan keksinkö uuden käytön.

Kenelle: Nuorelle ja hyvälle iholle kuultopunana, todella pahasti tummille silmänalusille ja niille, joita ei ihon päälle lillumaan jäävä tahmea vaha haittaa.

Kiinnostuitko?

2 kommenttia:

  1. On aika oranssinen, niin ei taitaisi toimia minunkaan silmänalusilla. Kiiltelevyys ei myöskään houkuttele. Harmi, ettei ollutkaan odotusten mukainen. Löysin Catricelta vastaavan tuotteen, ja siinä on oranssivivahdetta juuri sopivasti, ja myös koostumus ihan omiaan vanhoille ruttusilmilleni;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummille silmänalusille ja kuivalle iholle ihan varmasti toimii. Tosin sitten pitää miettiä, että mitkä ne tarpeet todella ovat, kuten jutussa vihjattu.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!