keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Pieni roskakatsaus

Tyhjensin tänään ennen siivoojan tulia kylppärin roska-astian, ja tuli samalla mieleen, että voisihan näistäkin jotakin kirjoitella. Vaikka ei tyhjentyneissä montaa purkkia ollutkaan.


Olayn Illuminating Eye Cream oli aika hyvä. Purkissa oli riittoisa määrä tavaraa, valkoista voidetta ja läpinäktvää geeliä hauskasti kierteellä. Tykkäsin. Vieressä oleva Molton Browning Pink Pepperpod taas puolestaan oli ihan hyväntuoksuinen vartalonpesuaine, vaikka en tällaisista suihkugeeleistä oikein jaksakaan innostua.Patsulia, pehmeää mausteisuutta ja sitrusta.

Weledan Manteli-suihkuvoide on herkälle iholle tarkoitettu, saippuaton pesuvoide, joka ei tuoksu paljoa. Ei kuivata ihoa, joten naamakin putsaantui tällä hyvin. Tämän NaTrue-sertifioiden puhdistajan INCI on seuraavanlainen:

Vesi, manteliöljy, alkoholi, glyseriini, skvaleeni, rasvahappoglyseridi, sokeri- ja kookostensidit, sheavoi, karrageeni, sitruunahappo, ksantaani, luonnollisia aitoja eteerisiä öljyjä.

Yllättävän hyvin lähtivät meikitkin naamasta. Sen vieressä on Cliniquen All About Eyes -seerumi, matkakokoa. Tämä roll-on -pullossa tarjoiltu seerumi on ollu thyvä ja näitä pikkutuubeja on mennyt useita. Meikin alla kevyt, ja toimiva.


Engelrufer on saksalainen parfyymimerkki, ja jostakin oli siunaantunut merkin Aurora-tuoksun suihkugeeli. Tuoksu on kepeä, aamunkoitteen inspiroima ja hedelmäinen  - mandariinia ja vihreää omenaa, jotka kietoutuvat makeaan ruusuun ja pioneihin. Pohjalla tuoksussa on valkoisia liljoja, lämmintä seetripuut aja myskiä. Mmmm, ei pöllömpi.

Etude Housen Baking Powder -naamasaippua ei paljoa viehättänyt. Se tuntui tahnalta, jossa voiteeseen oli sekoitettu saturaatiopisteeseen saakka jauhoja. Kasvot jäivät ikävästi natisevan kuiviksi tämän jäljiltä.

The Face Shopin Rice Water Bright Light Cleansing oil taas vuorostaan oli kelpo tavaraa. Ohuehkoa öljyä, joka ei jää klähmäiseksi kerrokseksi kasvoille, mutta poistaa meikin hyvin. Tykkäsin ja ostan vastaisuudessa lisääkin. Simplen Kind To Skin Pore Minimising Toning Cleanser tuntui putsaavan ihohuokoset hyvin, vaikka olikin suhteellisen paksua tavaraa! Se sisältää mm. panthenolia, roomankamomillaa, E-vitamiinia ja hamamelista, eikä kuivattanut ihoa.


Aussien  Miracle Dry Shampoo tuntui puhdistavan hiustyviä, eikä tehnyt tukkaa niin karheskai ja jauhoiseksi kuin monet muut kuivashampoot. Tämä oli joku Winter Miracle Limited Edition, joka sisältää jojobaöljyä, joten ei ihme. Proactivin Skin Smoothing Exfoliator -putsarikin kohtasi tien päänsä. En oikein siitä osaa sanoa juuta enkä jaata. Harvakseltaan kuorivia partikkeleita sisältänyt voidegeeli ei oikein synnyttäny tmitään intohimoja. Enkä osaa sanoa, edes sen toimivuudesta mitää.

Onko joukossa tuttuja tuotteita?

4 kommenttia:

  1. Kiinnitin huomiota tuohon upeaan kynsilakkasävyyn - mikä se onkaan? Tädilläni oli vastaava Lindexiltä, muttei sävy kuulemma ollut enää valikoimissa, buu. Ihan samanlaista ehkä jopa oranssiin taittavaa nudea en ole löytänyt mistään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öh, ajankohdan huomioonottaen, se on todennäköisesti Douglasin oman valikoiman kynsilakka. Luultavimmin no 13, Destinée. Suosikkini myös.

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Harmi, ettei minulla ole Douglasiin käyntiä lähiaikoina. Ihana sävy!

      Poista
    3. Oletko tsekannut H&M:n lakat? Siellä on aika kirjo sävyjä. Samaten Mavalalla on aika hyvä valikoima.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!