torstai 18. tammikuuta 2018

Organic Fiji

Bongasin iHerbistä ihanantuoksuisia ja edullisia vartalovoiteita. Käteviä ja riittoisiakin, vaikka pullot aika pieniltä näyttävätkin. Pullossa on 89 millilitraa, juuri kämmeneen sopiva, ja littanahko pullo sujahtaa helposti vaikka käsilaukkuun.


Ainesosalistakin näyttää ihan mukavalta, eli voide sisältää  - tuoksusta riippumatta samoja aineita, eli mm. luomukookosöljyä, glyserolia, aprikoosinsiemen-, avokado-, manteli- ja auringonkukkaöljyä. Tuksuvalikoima on laaja, minun ostoskoriini sujahti vasemmalta alkaen kurkku-meloni, teepuu-piparminttu purkin mukaan soveltuu erinomaisesti lievittämään ekseemaa ja psoriasista), tuberosa (putkiruusu taitaa olla suomenkielinen nimi) ja pinkki greippi. Varsinkin tuohon tuberosaan olen erityisen ihastunut, joskin kaikki muutkin tuntuvat oikein kivoilta tuoksuilta.

Muita tuoksuja ovat laventeli, sitruunaruoho-tangeriini, awapuhu-tyrni, ananas-kookos ja löytyypä voidetta vielä hajustamattomanakin. Voide on orgaaninen, reilun kaupan aineksista tehty ja parabeeniton.

Toimii muuten talvikuivalla iholla erinomaisesti, eikä jää lillumaan ihon pintaan!


Kuinka moni tarvitsee talvisin tymäkämpiä voiteita kropalleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!