maanantai 15. tammikuuta 2018

Lubex

Täytyy sanoa, että tämän ihonhoitosarjan nimi tuo mieleen ennemminkin jonkin liukkarivoiteen, eivätkä pakkausten dildomaiset olemukset yhtään auta asiaa.... Katsokaapa vaikka kuvaa tämän esitteen kannesta.


Kävin apteekissa toimittamassa ihan muuta asiaa, ja piti tietty käydä läpi kosmetiikkahylly. Koska silmänympärysvoiteita menee aina massiivisia määriä, ostin kokeiluun taas kerran yhden.


Aika ohutta tavaraa, joten ei ehkä siinä mielessä ihan suosikkilistalle mene. INCI-lista on tosin mieltävirkistävän lyhyt ja tehoaineitakin löytyy kiitettävästi:

Bio-chromones, dipeptides, tetrapeptides, ash extract, algae extract, highly active fragments of natural hyaluronic acid.

Kromonit, jos ny ttulkitsen oiken, ovat tulehdusta lievittäviä aineita, jotka ilmeisesti tässä valmisteessa ovat biologisia. Peptidit taas toimivat ryppyjä vastaan ja mielenkiintoisin ainesosa, tuhkauute joidenkin tutkimusten mukaan puhdistaa ihoa ja edesauttaa kollageenisynteesiä. Leväuute taas puolestaan kosteuttaa ja toimii antioksidanttina. Niin ja hyaluronihapon vaikutuksethan jo tunnemmekin.

Mielenkiintoinen ainesosaluettelo! Siitä huolimatta, että itse voide tuntuu ohuehkolta ja jopa seerumimaiselta, INCI-lista luo motivaatiota sen käyttöön!


Pitänee tutkailla hiukan muitakin sarjan tuotteita. Kiinnostuitko sinä?

4 kommenttia:

 1. Mulle tuli mieleen myös dildo ja nuo foliopussukat ensimmäisessä kuvassa toivat mieleen kondomipakkauksen :D

  VastaaPoista
 2. Aika erikoinen tapaus. Mullakin menee sy-voiteita nykyään ihan tolkuttomasti, niin toki kiinnostaa kaikki hyvät anti-age -tuotteet varsinkin. Tuhkauute on ihan uusi tuttavuus näissä hommissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on hiukan sama juttu, pitäisi varmaan ostaa joku säästöpakkaus...

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!