lauantai 6. tammikuuta 2018

Pientä shoppailua ja pähkinä purtavaksi (palkinto tiedossa)

Karnevaaleihin on hiukan toista kuukautta, ja olen etsinyt sen kestäviä kenkiä. Voitte uskoa, ettei kaiken sen märän (ja sittemmin kenkien pintaan liiskautuneen ja kuivuneen) konfetin poistaminen mokkakenkien yltä ollut viime vuonna mikään helppo urakka. Kaikista helpoin olisi löytää kiiltonahkaiset nilkkurit! Vaan mihinpä sitten sorruinkaan...


Zalando Loungessa oli Tamaris-merkkiset ihanat samettinilkkurit. Maailman epäkäytännöllisimmät, uskon, mutta ovat ne kyllä kauniit kultaisine kirjailuineen. Ei näillä kyllä karnevaalin aikaan saapastella, ja jäinkin miettimään, että missä niitä nyt sitten tulisi käytettyä?


Samaan syssyyn hankin kesäksi ihanat sandaalit ruusukultaista nahkaa. Korko ja remmi ovat mustaa kiiltonahkaa. Vain 18 CHF (n. 15 EUR, Zalando Lounge, merkki Tamaris).


Edelleen ostospaikka sama  - sieltä löytyi myös tämä kaunis Desigualin upea kaulakoru.


Joskus tekee netistä löytöjä muutamalla eurolla. Tämä korusetti löytyi eBaysta ihan sattumalta. Käytän paljon mustaa ja valkoista vaatteissani, joten värit sopivat kuin nenä päähän.

*****
Sitten kysymys! Miten saa vaihdettua pannun Inglotin puuterirasiaan? Toisinsanoen, millä sen vanhan ja tyhjän pannun saa sieltä pois? Olen pähkäillyt tätä nyt muutaman kuukauden. Ensimmäinen pannun poistoon johtava vihje/neuvo palkitaan jotenkin - se on saatava vaihdettua ja uusi puuteripannu on ollut odottamassa jo jonkin aikaa!


Oikein mukavaa Kolmen Kuninkaan Päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Se pannu on luultavasti liimalla kiinni rasian pohjassa (kuten esim. luomiväripannut luomiväripaleteissa jne.).

  Moni kuumentaa esim. sytkärillä tai suoristusraudalla sitä pohjaa, että liima antaa periksi ja sen voi terävällä veitsellä tai muulla litteällä esineellä ottaa pois.

  Tässä irroitetaan MACin puuteri, mutta ihan noin paljoa ei toki kannata sulattaa, jos siellä se liima on pohjalla (toki, ei se varmaan muuten pysyisi kiinni ja olisi jo tippunut):

  https://youtu.be/DVfgdsGBnh0

  VastaaPoista
 2. Pannut ovat käsittääkseni magneetilla kiinni niin ihan veitsellä vääntämällä pitäisi saada irrotettua. Ehkä toisella voimakkaammalla magneetilla voisi myös yrittää saada irrotettua sitä. En usko kuumentamisen olevan tarpeellista :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole pannu irronnut vieläkään... :(

  En edes tiedä, mikä teräase siihen pannun ja kotelon väliin menisi, että sitä saisi edes yritettyä vääntää sieltä pois.

  VastaaPoista
 4. Mie yritin yhtenä päivänä irroittaa pinseteillä Shaanxon paletista niitä huulipunia, kun en tee niillä mitään. Harmi vaan, että itsekään en saanut niitä irti. Piti raaputtaa spaattelilla pois :D

  Kuumentaminen ei tuolla paletilla onnistu, kun vastakkaisella puolen on luomivärit.

  Mahdollisimman ohut (esim. juurikin pinsetit tai veitsi tai jos olisi teräsviivoitin) ja mieluiten toki terästä tai muuta kestävää, että ei napsahda poikki.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!