torstai 18. tammikuuta 2018

Mustapäille kyytiä!

Ainakin minua mustapäät vaivaavat varsinkin nenässä varmaan maailman tappiin saakka. Ainoa, mikä toistaiseksi on ollut se pätevin tuote, on tretinoiinivoide, siis sellainen reseptillä saatava. Tosin sitä ei voi käyttää olosuhteissa, jolloin päivisin saa auringonvaloa, koska se kerkistää ihon ja tuloksena saattaa olla pahimmastakin pahimmat maksaläiskät käsitellyllä alueella. Kokeilen siis kaikkea muutakin.


Nyt tuli vastaan tällainen korealainen keksintö, jolla ahkerimmat nenänsä (tai mikseipä muidenkin kasvojen osien) puunaajat voivat päästä eroon huokosiaan piinaavista keratoosikertymistä.

Itse ihoa puhdistava aine sisältää mustaa riisiä, soijapapua, mustan seesamin uutetta, jojoba- ja makadamiaöljyjä ja siankärsämöä ja pesee ihon natisevan puhtaaksi ylimääräisestä öljystä. Mustapäitten lähdettämisen kannalta on tärkeätä kosteuttaa ihoo tämän jälkeen ja sarjassa onkin valmiste siihenkin tarkoitukseen.
Mikä tekee tästä tuotteesta erilaisen, on sen päässä oleva  harjamainen osa, jonka läpi itse puhdistusaine pumpataan. Harjasosa on silikonimaista, hienoharjaksista ja pehmeähköä, mutta tuntuu kuitenkin tehokkaalta.

Niin, ja mikä tämä tuote sitten on nimeltään? Merkki on korealainen RiRe ja tuote kulkee nimellä Style Blackhead Brush Cleanser. Se maksaa eBayssa muutamia euroja.

Kiinnostaako kokeilla?

2 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt tretinoiinia myös kesällä, kun laitan kuitenkin aurinkovoiteen ja päälle tulevassa meikissäkin on uv-suoja, ja sitten vielä hattu. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!