keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Allure Beauty Box, joulukuu 2017

Haa, nyt vähän nauratti. Kerrankin sellainen boxi, jossa kaikki on mieluisaa käyttötavaraa, mutta kaikki, paitsi tuo Morphen sivellin, löytyvät omasta kaapista ainakin yhtenä kappaleena.

No eipä siinä mitään, katsastetaan, mitä loodasta löytyi. Viisi ihan mukavaa tuotetta!

Aloitetaan tuosta Morphen siveltimestä. Se on Morphe Pro M433 Firm Blending Fluff Brush, jolla arvelen luomivärin häivyttelyn sujuvan aika pätevästi. Sivellin on hiukan lituska, toisin kuin monet häivytyssiveltimet.

Mustan sivellinpaketin takana vasemmalla on minikokoinen Diorin Diorshow Mascara. Näitä olen käyttänyt erinäisiä, mutta tässä on esitelehtisen mukaan uudistunut putkilon suu, joka takaa juuri optimaalisen määrän ripsiväriä harjaan. Noh, kokeillaan, vaikka pääsääntöisesti olen siirtynyt edullisempiin ripsareihin, sillä erinomaista saa halvemmallakin.

Ripsivärin vieressä on yläoikealla Beccan korostussävy, Becca Shimmering Skin Perector Pressed Highlighter sävyä Champagne Pop. Minulla on juuri tällainen minituote, mutta onneksi ihan toista sävyä (Opal). Olen tykännyt siitä todella paljon, sillä se ei tee mitään turhan kimaltelevaa jälkeä vaan on päiväkäytössäkin ihanan pehmeästi valoa heijastava.

Ylempänä Opal ja alempana Champagne Pop. Olisin ihan luullut, että tummuusasteen menevät toisin päin jos nimestä päättelee.

Laatikossa keskellä on pieni pullollinen Hourglassin Veil-primeriä. Tästä minulla on samanlainen pikkupullo ja myös täysikokoinen. Postailen siitä erikseen, kunhan ehdin...

Laatikossa ylhäällä oikealla onPhilosophy Purity Made Simple One-Step Facial Cleanser. Tästäkin on jossain kätköissäni sekä täysikokoinen, että samanlainen minipullo. Postausta pitäisi tästäkin erikseen väsäillä.

Viimeisenä edellämainitun alapuolella on tuubillinen Oribe Matte Waves Texture Lotionia. Olen jotakin tykästynyt Oriben tuotteisiin ja niitä löytyy kylppäristä useita... Tämä voide erottelee ja kosteuttaa hiussuortuvat ja antaa niille rakennetta.


ALENNUSKOODI: 15% alennusta Jacklyn Hillin valikoimista www.morphebrushes.com koodilla ALLUREJH. Voimassa www.morphebrushes.com tämän kuun loppuun saakka. Shipito.com kuljettaa ostoksesi Suomeen tai muualle maailmaan, missä oletkin.

Mitäs sanot boxista tällä kertaa?

1 kommentti:

  1. Alluren boxi on kyllä ihan parasta aa-ryhmää. Kivoja brändejä, eivätkä tuotteetkaan vaikuta ihan lilliputtikokoisilta. Upea:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!