tiistai 23. tammikuuta 2018

Paula's Choice RESIST Smoothing Primer Serum

Suosin suuresti monitoimituotteita, vaikka rajansa ymmärrän olevan niidenkin teholla. Kaikkea kun ei voi ympätä samaan pakkaukseen.


Tässä mielessä ilahduin suunnatomasti, kun huomasin Paula's Choicen RESIST -sarjasta löytyvän seerumipohjustajan, jossa on vielä suhteellisen korkea aurinkosuoja, SPF30. Kun sen vielä sai pienessä matkakoossa, oli kaupat tehtävä.

Tein alussa sen virheen, että läträsin sitä naamalleni oikein kunnolla, joten harmistuksekseni meikki ei pysynyt kovinkaan hyvin, mutta kun opin käyttämään sitä vain pienen nokareen, tilanne muuttui.

Itse tuote on vesimäistä geeliä, joten ihan pieni määrä levittyy iholle nätisti. Tosin käyttöohjeessa sanotaan, että täyden aurinkosuojan aikaansaamiseksi sitä pitää levittää iholle "liberaalisti". Toisaalta taas ohjeessa sanotaan, että jos käytät tätä vain primerinä, herneenkokoinen määrä riittää. Itse laitan vielä vähemmän, ja hyvin pelittää.

Tehoaineina tässä vesigeelissä on mm. vihreää teetä, kahvia, ihoa rauhoittavaa bisabololia (kamomillaa) ja lakritsinjuurta, retinolia, omenauutetta, aaloeta, kanervauutetta ja chlorella-levää.

 Soisin kyllä useampienkin merkkien valikoimassa olevan näitä pienempiä pakkauksia, ettei niin usein tulisi ostettua isoa pakkausta, josta sitten jää osa käyttämättä. Näin pääsee myös pienemmällä rahalla tutustumaan tuotteeseen ennen päätöstä hankkia täysikokoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!