torstai 25. tammikuuta 2018

(Lento)matkakosmetiikkaa

Minulla on viikonlopputreffit miehen kanssa Tukholmassa ja ajattelin lähteä pelkillä käsimatkatavaroilla, joka tietty rajoittaa jonkin verran mukaan otettavan (ja ostettavan) kosmetiikan määrää. Ettei tavaroita tarvitsisi itse annostella omiin pikkupulloihin, oletteko huomanneet, että ebaysta saa paljon matka- ja minikokoista kosmetiikkaa, sekä esimerkiksi haluamansa millilitramäärän joitain voiteita tai tuoksuja?Nykyään on ainakin täälläpäin kaupoissa tarjolla minikokoja myös selektiivisestä kosmetiikasta, mutta niitä saa myös todellakin ebaysta. On huulipunia, ripsivärejä, ihonpuhdistusöljyjä ja muita kertakäyttöpussukoissa, meikkivoiteita (alla kaksi ebaysta kokeiluun hankkimaani Estée Lauderin Double Wear -meikkivoiteen sävyä, ylimmässä kuvassa taas Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Fondationin ns. luksusnäyte, josta riittää moneen käyttökertaan, postailen siitä erikseen).


Näiden lisäksi Lush myy kiinteää deodoranttia, tablettimaista hammastahnaa, kasvovettä tablettimuodossa ja puuterimaista deodoranttia. Näisen lisäksi Lushista saa myös kiinteää shampoota ja hoitoainetta. Olen aiemmin kirjoitellut myös kämmeneen mahtuvasta rasiasta, jossa on hiustenmuotoilutuoteliuskoja, jotka liukenevat veteen ja muodostavat hiusgeelin (yritän etsiä postauksen linkin).

Lisäksi on olemassa voidemaisia monitoimituitteita, kuten esimerkiksi ylemmässä kuvassa oleva Bellápierren purkki, jonka sisällä on voidemainen tuote sekä huulille, että poskille. Onpa puuterimaisia huulipuniakin, kuten korealasen Ri Re'n huulipuuterit, tai Diorin Duo Ombre a Lévres Fin Mat Poudre


Kätevää, ja näiden hankkimisessa kannattaa kurkata sinne ebayhin!

2 kommenttia:

 1. Vaikka mä mihin lentäisin ja kuinka lyhyeksi aikaa tahansa, otan aina mukana suunnilleen normiputelit ja laukku menee ruumaan. Käsiveskaan otan sitten jotain pikkukokoja minigrip-pussillisen ihan vaan varmuuden vuoksi. Mä olen alkanut vieroksua pikkuputeleita... mua alkaisi heti jo matkalla ahdistaa, että riittääkö ne nyt ihan varmasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen yrittänyt opetella matkustamaan vähän vähemmällä. Sivistyneessä maailmassa riittää passi ja pari luottokorttia ja välttämätön. Ei se toki aina kuitenkaan toteudu :)

   Tuli mieleen joskus vuosia sitten, kun olin mukamas lähtenyt päivän kokoukseen Kölniin ja olin siellä siis vain yhden yön, jonka takia lähtiessä yritin todistella itselleni tuloksekkaasti, ettei siellä nyt paljoa mitään mukana tarvita... Piti tulla kotiin Suomeen ja lähteä heti seuraavana päivänä toiseen kotiin Lontooseen.

   Toisin kävi. Pöllähti se Islannin tuhkapilvi ja puoli viikkoa kului Hyattissa Kölnissä ja toinen puoli vielä bussilla reissatessa pitkin Eurooppaa. Ei voinut kuin nauraa, varsinkin, kun kollegat viestittelivät sen viikon milloin mistäkin päin maailmaa työmatkoiltaan yrittäen parhaansa mukaan päästä Suomeen.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!