tiistai 9. tammikuuta 2018

100 % luonnollinen, suihkutettava meikinpohjustusaine

Törmasin tällaiseen iHerb.com'issa. Greensations Yothful Trends Caffeinated Makeup Primer on vain luonnollisia aineita sisältävä, silikoniton ja suihkutettava meikinpohjustusaine, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenlaisen meikin alle, eikä maksa paljoa, hinta on kympin luokkaa nyt euroissa.


Paksuista silikonimönjistä pitävä ei tästä varmaankaan innostu, mutta jos on hiukankaan rasvoittuva tai epäpuhdas iho, tässä on varteenotettava tuote. Sopii toki muillekin ihotyypeille.

Tämä primer ei tee ihoa tahmeaksi, mutta kosteuttaa sitä silti sisältämiensä glyseriinin, fermentoidun retiisin ainesosien ja veden avulla. Siinä on myös voimakkaita antioksidantteja (alfalipoiinihappo, C-vitamiini, vihreä tee, salvia, rosmariini, C-vitamiini, kurkku-uute, hamamelis)

Tuote sisältää myös tulehdusta estäviä ja lievittäviö aineita, kuten rosmariini, kofeiini ja antibakteriaalinen salvia sekä antiviraalinen perunkynsiliaani (cat' claw).  Viimeksi mainittu on myös antioksidanttinen, antimutageeninen ja stimuloi immuunisysteemiä. Sen sanotaan myös elvyttävän  verenkiertoa ja jopa korjaavan DNA:ta.

Kofeiini ja perunkynsiliaani toimivat myös luonnollisina aurinkosuojina, mutta kerrointa en osaa ennustaa, eikä se todennäköisesti ole suuri.

Fermentoitu ainesosa tasapainottaa ihon pH:ta ja salvia hillitsee kiiltoa. Säilöntäaineena toimii luonnollinen kaliumsorbaatti. Suihkeessa on ihanan raikas kurkun tuoksu!

Vaikuttaako kiinnostavalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!