torstai 25. tammikuuta 2018

Kaikki tarpeellinen viikonloppua varten!

Edelliseen postaukseen liittyen, olemme siis matkalla Tukholmaan, josa en ole käynyt ikiaikoihin. Miehellä on siellä möötte ja minä sitten lennähtelen sinne vaan viikonloppuseuraksi täältä Sveitsistä. En ole muuten todellakaan nähnyt Tukholmaa piiiiitkään aikaan muuta kuin taksin ikkunasta työmatkoilla, mutta tämä insinööri-siippani on siellä asunut ja tehnyt töitä joskus nöösinä joten hän olkoon oppaana :)

En koskaan elämässäni ole osannut pakata ennenkuin juuri lähtöä ennen, joten tunnen suorastaan ylpeyttä kun kerrankin sain nestepussin*) kasaan jo edellisenä iltana. Tältä se näyttää koko viikonlopuksi, voiteineen ja meikkeineen.


Siinä on vartalovoidetta, kasvovoidetta, kasvovettä, meikinpuhdistusöljyä, vesiliukoista meikinpuhdistusainetta, hammastahnaa, meikkivoidetta, peitevoidetta, huulipuna, ripsiseerumia, ripsiväriä, meikinpohjustusainetta, silmämeikinpohjustusvoidetta, yönaamiota ja silmänympärysvoidetta sekä parfyymia. Aika hyvä setti. Haluatteko nähdä merkit ja purkit vielä erikseen? Jos, niin voin kuvata vielä Tukholmassa pussin sisällön erikseen.

Näinkin vähällä voi pärjätä! Ainakin, ellei joku islantilainen tulivuori taas ala oikkuilla (ks. kommenttini edelliseen postaukseen)!

*) Niin ja todellakin, tämä kaikki lentomatkoja koskevien sääntöjen mukaan yhden litran suljettavassa pussissa.

5 kommenttia:

 1. Ohhoh, sullahan mahtuisi tuohon litran vetoiseen pussiin vielä aika paljon tavaraa;) Mulla menee tuollaiset pussit aina ihan piripintaan.
  Kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No jos ei meikkaa tai hoida ihoaan, voi pärjätä vähemmälläkin :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!