maanantai 26. maaliskuuta 2018

CadeaVera

Olin eilen haahustelemassa Saksan puolella Weil am Rheinissa ja poikkesin myös siellä Müllerille, joka olikin varsinainen kosmetiikkamekka. Baselin Müller on huomattavasti pienempi. Tämä Müller on siis saksalainen kemppariketju, joka kannattaa reissuillaan katsastaa siinä, missä Douglasin myymälät.


Müllerilla näkyy olevan oma ihonhoitosarjansa 50 + -iholle. CadeaVera on sarjan nimi ja nappasin muutaman tuotteen siitä mukaani, kun ne eivät edes olleet mitään kalliita. Tätä sarjaa en ollut ollenkaan nähnyt Sveitsin Müllereissä.


Ihan ensiksi sattui silmiini helmipalleroita sisältävä seerumi (Diamond Perfection Perlen-Serum). Pakkauksen mukaan se sisältää lumileväuutetta ja hyaluronihappoa, sekä mm. glyseriiniä, maitohappoa ja biosakkarideja.


Ylempänä seerumin vieressä on pienempi pullo, se on Diamond Perfection Straffendes Augen- und Lippenkonturenserum, eli siis vahvistava sulmä- ja huuliseerumi. se sisältää mm. hirssiuutetta, pantenolia, glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Hirssiuute onkin mielenkiintoinen, sillä se pehmentää ihoa. Tämän tuotteen koostumus on melko juoksevaa, joten se uppoaa ihoon hyvin.Lisäksi hankin parit naamiot. Ylemmässä kuvassa on tuplapakkaus, jossa on kaksi voidemaista naamiota. Tehoaineina niissä on mm. glyseriiniä, manteliöljyä, sheavoita, E- ja C-vitamiinia, maitohappoa, hirssiuutetta, hyaluronihappoa ja timanttipölyä. Viimeksimainittu tekee kai vaan listan luksuksenomaiseksi, sillä mitään tiettävää vaikutusta sillä ei ole.

Alempi naamio on hydrogeelimäinen arkkinaamio. Käytin jo yhden ja tietty unohdin ottaa siitä kuvan... Siis hyytelömäistä tavaraa, josta löytyy hyaluronihappoa, solmulevää (joka on erittäin hyvä antioksidantti), maitohorsman lehdistä, varresta ja kukista saatavaa uutetta (jolla on erinomainen ihoa rauhoittava ja antioksidanttinen vaikutus), vihannesportulakkauutetta (jolla on samanlaiset aktiiviset ominaisuudet kuin maitohorsmalla), tähtianiksen hedelmäuutetta (tämä uute on antioksidantti, joka supistaa huokosia ja joidenkin tutkimusten mukaan se myös toimii ihon ikääntymistä vastaan tehokkaasti, koska se blokkaa muutamia ikääntymistä aiheuttavia entsyymejä), vuohennokkauutetta (rauhoittava antioksidantti) ja kultaa. Joskin olen edelleen epävarma siitä, mitä hyötyä kullasta on ihonhoitotuotteissa... Kuulostaahan se tietty luksukselta sekin.

Müllerin nettisivut löytää täältä, jos haluaa reissuaan varten tsekata paikallisen kaupan sijainnin. Valitettavasti heillä ei ole nettikauppaa, mutta myymälöitä löytyy Saksasta, Sveitsistä, espanjasta, Unkarista, Kroatiasta ja Itävallasta.

Voisin tässä oikeastaan arpoa yhden geelinaamion, jos jaksoitte näin pitkälle lukea, ja vaikka edellisenkään arvonnan kaikki voittajat eivät ole vielä ilmoittaneet itsestään. Arvonta kestää keskiviikkoon klo 22 CET ja voittajalle lähtee palkinto heti kiirastorstaina, koska menen silloin vielä kerran ennen totaalista muuttoani Weil am Rheiniin ja postitan palkinnon sieltä.

17 kommenttia:

 1. Hydrogeelinaamion kokeileminen kyllä kiinnostaisi! Tykkään kovasti kangasnaamioista, hydrogeelistä tehtyjä sy-lappuja olen myös kokeillut, mutten koko naaman versiota. Toi kullan tunkeminen kosmetiikkatuotteisiin vähän huvittaa :) krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kyllä haluaisin kokeilla!
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 3. Voittomahikset ovat nyt näköjään fifty-fifty!

  VastaaPoista
 4. Heips ensivisiitillä blogissasi.Arvonnassa mukana jos viel ehtii 😊Liityn lukijaksi.Mukavaa pääsiäistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, ja kyllä - hyvin ehtii! Kunhan saan vielä osoitteen ajoissa, jos voitat, sillä vien palkinnon postiin huomenna.

   Poista
 5. OO,vieläkö ehtii mukaan:) ? Ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtii, ehtii! Nyt pitää vaan olla kuulolla, että ehtii aamulla antaa osoitteensa, että saan naamion heti postiin iltapäivällä!

   Poista
 6. Siis eihän tässä mitään kysymystä ollut mihin piti vastata? Hyvää pääsiäistä.Mun kello ei ole vielä 22,mutta mitä aikaa siellä päin eletään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut kysymystä! Täällä Keski-Euroopassa aika (CET) on tunnin jäljessä Suomen aikaa. Mulla oli aina pikkukakarana muistisääntö: "Mitä isot edellä, sitä pienet perässä" ("isot" = silloinen Neuvostoliitto, ja "pienet" = Suomi).

   Poista
  2. Niin, ja hyvää pääsiäistä vaan sinnekin! Mulla se menee muuttotohinoissa.

   Poista
 7. Ja sitten voittajat! Ajattelin antaa yhden naamion jokaiselle osallistujalle, EDELLYTTÄEN, että toimitusosoite tulee minulle huomisaamuna (29.3.) Suomen aikaa klo 10 mennessä toimitettuna. Yhteydenottolomake on blogin etusivulla!

  Onnea kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, en ollut huomannut tätä, oon tarkkaillut vaan sähköpostiani. Olen kyllä osoitteeni sulle aiemmin jo ilmoittanut. Taisi jäädä nyt naamio saamatta :(

   Poista
  2. No tuleehan näitä arvontoja. Ellen pyydä sähköpostiosoitetta erikseen, ilmoitan voittajan vaan täällä blogissa. Nyt oli kaiken kaikkiaan kiire postittaa nämä naamiot tuon muuttoni takia.

   En pysty myöskään säilömään osoitetietoja, koska siitä muodostuisi lain mukaan henkilötietorekisteri, josta on tehtävä mm. rekisteriseloste. Menisi liian hankalaksi tavallisen bloginpitäjän kannalta.

   Poista
 8. Oo, mä heräsin just.Mutta sulla oli jo mun osoite.Toivon,että saan,olis kiva:)

  VastaaPoista
 9. Mulla herätyskello soi 10.30. arkipäivisin.Hiukan harmittaa:/Mulla on väsyttävä lääkitys.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!