maanantai 23. huhtikuuta 2018

Pieni pettymys

Olen kokeillut muutamia virolaisen Joikin tuotteita, ja pääsääntöisesti ollut aika tyytyväinen niihin. Nyt kuitenkin hankin reissuja varten jauhemuotoisen, normaalille ja rasvaiselle iholle tarkoitetun vihreä tee ja piparminttunaamion, joka siis sekoitetaan veteen ennen käyttöä.Jotenkin odotin tämän vihreän jauheen olevat hienojakoisempaa ja muodostavan tahnamaisen seoksen, kunhan se ohjeen mukaan sekoitetaan samaan määrään vettä (ohjeessa sanotaan, että lusikallinen kumpaakin ja että veden sijasta voi käyttää yrttiteetä), vaan ei. Seos jäi epämiellyttävän karkeaksi, eikä edes levittynyt kunnolla iholle ja rapisi siitä kuivuessaan pois. Se myös raapi ihoa pestessäni sen pois.


Arvelen myös, että saa olla aika iso lusikallinen, että saa aikaan sellaisen määrän, joka naamiona normaalisti peittäisi ehdotetun alueen, eli kasvot ja kaulan.

Joka tapauksessa aika huonon arvion tämä naamio minulta saa. Ainoana positiivisena puolena näen antioksidanttisen vihreän teen, ja piparmintun tuoksun ja raikkauden iholla.

Onko muilla vastaavia kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!