tiistai 24. huhtikuuta 2018

Huda Beauty Desert Dusk -paletti

Olen kuullut, että Huda Beautylla on todella hyvän pigmenttisiä luomivärejä, ja pitihän sellainen paletti sitten saada Sephorasta. Tässä kuvia swatcheineen (swatch-kuvan vaihdan parempaan, kunhan löydän paletin muuttotavaroistani).
Miltä vaikuttaa?

2 kommenttia:

 1. No nyt mä sorruin tilaan Cohortedin jonkun spesiaaliboxin,kun luin tän ja eksyin heidän sivuilleen ja mitä mä näinkään.Onkohan mua jekutettu?

  Mistä Sephorasta ostit? Mä kävin just Las Palmasin Sephorassa tai se on vaan Sephoran piste,joka on El Corte Ingles-tavaratalossa.Eka S ephora-kokemukseni.Siellä oli hinnat tosi huonosti esillä ja kassakuittiin tuli vaan numerokoodeja ja hinnat olivat niistä tuotteista,joiden hinnat oli hyllyn kulmassa niin erit.No en sanonut mitään,kun koin olevani jotenkin myyjiä huonompi.Sitten availin kävellessä ihan innoissani ostoksiani ja onneksi avasin,kun mun Fenty Beauty huulikiilto oli käytetty,tyhjä ja korkkikin rikki.Sitten jouduin menemään takaisin ja meinasin sanoa,että maybe you could give some samples for this inconvenience,mutta en uskaltanut sittenkään.Eli siis en saanut yhtäkään samplea ja jotenkin ajattelin,että myyjä antais korvauksesksi,mutta en mä vaan uskaltanutkaan sanoa.

  Sori avautuminen, siellä siis ei ollut kaikkea esim Kat Von Deeltä ja kysyin ja ne sanoi,että ei sellaista ole ja sanoin,että on kyllä,mutta heillä ei ole ja sen jälkeen vaan sitten yksin tutkin kaikkea mitä siellä oli ihan innoissani.Vasta jälkeenpäin tuli mieleen,että mulla oli minishortsit auringonoton takia päällä ja ehkä mun pikkarit näkyi ,kun kyykistelin;) Voi noloa, olin niin innoissani,että en ajatellut mitään muutaa kuin uuu Sephoraaaa, oi ihanaaaaaa.
  Mut joo hienon näköinen paletti juu.

  VastaaPoista
 2. Siis toi Cohorted My little treat beautybox,jossa on toi paletti,niin mietin,että nyt on hyvä diili ja sitten mietin vaan,että jos mua onkin jekutettu,kun toi paletti on niin kiva ja siis se boxi on silleen aika halpa ottaen huomioon mitä kaikkea siinä on.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!