sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Varsin pätevä puuteri Catricelta

Catrice, Essencen sisarmerkki, lienee piirun verran tuntemattomampi kuin halpissisarensa. Samaan hintaluokkaan sijoittuvana se on kuitenkin varsin varteenotettava vaihtoehto kosmetiikkaostoksia tehdessä.

Satuin ostamaan jostakin Catricen puuterin, josta pitää oikein erikseen postata, sillä sen verran hyvältä se vaikuttaa.Tämä hienojakoinen puuteri, jota kaupoista saa läpikuultavassa, kaikille ihonsävyille sopivassa sävyssä 010 Translucent, sisältää A- ja E-vitamiinia, jotka hoitavat ihoa. Puuteri sisältää myös valoaheijastavia hiukkasia, joten sen alle ei välttämättä tarvita mitään meikkivoidettakaan, sillä se tasoittaa ihon sävyä ja ulkonäköä kummasti ja huokosia häivyttäen, vaikka onkin läpikuultava.

Mikä ihmeellisintä, tämä puuteri on vedenkestävä! Jos sillä puuteroidulle iholle sattuu vesipisaroita, ne valuvat siitä alas. Kuitenkaan puuterin poistaminen kasvoilta ei ole mikään ongelma.

Puuteri on vegaaninen, ja se, mistä myös pidän, on peili rasiassa, vaikkakaan vippaa ei tule puuterin mukana, vaan se on hankittava erikseen. Makeupalleyssakin tämä ihoa mattaava puuteri on ansainnut 4.5 pistettä maksimiviidestä 19 arvioijan mukaan, joten se ei VOI olla huono.

Kiinnostuitko?

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä. Oletko ostanut sen Suomesta? En muista tuollaista täällä nähneeni, mutta voi hyvinkin löytyä valikoimista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en yhtään muista, mistä ostin. Saattoi hyvinkin olla Sveitsistä tai Saksan puolelta. Kannattaa kuitenkin pitää silmällä, jos Suomestakin löytyisi.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!