lauantai 14. huhtikuuta 2018

Hullujen Päivien saalista

Yleensä välttelen Stockan Hulluja Päiviä kuin ruttoa. Minusta turhaa älämölöä oletetuista alennuksista, ja ihan liian paljon siitä ajatuksesta hullaantunutta tungosta. Pistäydyin nyt kuitenkin siellä eilen, kun piti kaupungilla kuluttaa aikaansa jotenkin. Tulihan sieltä ostettuakin...no jotakin.


Vartalovoiteita menee aina, varsinkin käsiä voitelen jatkuvasti, joten ajattelin kokeilla Organic Shopin vartalovoiteen, jonka tuoksuna on mansikkamaito. Tuoksu on erittäin vieno, ainakin omaan, hiukan tukkoiseen nenääni. Voide kai sinänsä on ihan OK, mutta moussemaista rakennetta sillä kyllä ei ole. Ihan voidemainen se on. Sisältää mansikkauutetta ja maitoproteiinia. Saisi olla hiukan tuhdimpaa minun makuuni, mutta tulee kyllä käytettyä tällaisenakin.

Four Reasonsin Super Shaper on tuttua kamaa. Suihke on aika märkää, mutta se luo hiuksiin pitoa ja pitää kampauksen kuosissaan, kuten muotoilutuotteen täytyykin. Pieni pullo sujahtaa myös vaivatta käsilaukkuun.


Natura Siberica on sarja, jota olen katsellut Lontoon Kensingtonin Wholefoodsissa ja on tehnyt mieli kokeilla. Kun nyt oli tarjolla alta kolmella eurolla Extra-Firming Night Facial Mask, oli se ihan pakko ostaa. Maahantuojan lappu oli lätkäisty juuri naamion esittelyn päälle, joten sain selkoa vain siitä, että siinä puhuttiin siperianmännyn öljystä, jota mm. tsaariperheen naiset käyttivät kauneutensa hoitamiseen. Tästä puusta saatu öljy sisältää monta kertaa enemmän E-vitamiinia kuin oliiviöljy, ja siinä on erityisen paljon F-vitamiinia. Mitä tulee mäntyihin yleensäkin (Dzinnin huomautus), niistä saadaan paljon erittäin potenttia antioksidanttia, eli resveratrolia, joten kaunausvaikutusten syyt lienevät siinäkin.

Yliopiston apteekin sivuilla siitä sanotaan seuraavaa:

Hellävarainen ja kiinteyttävä yökasvonaamio, häivyttää ryppyjä ja kohottaa kasvonpiirteitä. Natura Siberica Cosmos Extra-Firming Night Facial Mask naamion luomutyrniöljy sisältää runsaasti vitamiineja ja polyfenoleja, jotka syväravitsevat ja uudistavat ihoa. Lapalumijäkälä puolestaan vaikuttaa ihoa nuorentavasti ja sen ikääntymisprosessia hidastavasti. Naamiolla on luonnonkosmetiikan ICEA -sertifikaatti.

Tässä ei puhuta mitään mäntyöljystä, kumma kyllä. Asia olisi mielestäni maininnan arvoinen. Tosin tuossa Yliopiston apteekin tekstissä viitataan polyfenoleihin.

Itse naamio on miellyttävän tuntuista, hieman yrttistä tuoksultaan ja pehmentää ihoa mukavasti.

Viimeisenä on Helena Rubinsteinin paljon kehuttu Magic Concealer. Siitä huolimatta, että lempparini, Misshan Under Eye Brightener ei ole vielä voittajaansa kohdannut, ostin sen kokeiluun. Utelias kun olen...Suhteellisen juoksevaa ja puolipeittävää tämä näyttää olevan. Se sisältää ihoa rauhoittavaa kamomillaa ja valoa heijastavia pigmenttejä.

Ei muuten kyllä peitä yhtä hyvin kuin "kalibrointituotteeni" Misshan vastaava, ja näyttää jotenkin jäävän myös "kellumaan" ihon pinnalle asettumatta siihen oikein kunnolla. Hmm...

Helena Rubinsteinin tuotteen sanotaan olevan kuin toinen iho, ja siinä mielessä se onkin, etttei mielestäni varsinaista peittävää vaikutusta juurikaan ole! Ohuenohut kerros Misshan tuotetta pesee tämän mennen tullen.

Sävy on muuten 02 Medium. Kokeilin silmien alle, eikä vaikutelma juurikaan parantunut. Efekti on todella nude, mutta voi voi, minä kun tahdoin peitevoiteen!

Palaan siis taas tuohon edulliseen ja toimivaan Misshaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!